Actualitat / Esdeveniments / Jornada Assembleària

Jornadas por la Autosuficiencia y XXII Jornada Asamblearia de la CIC

Quan? 6-9 Abril
Què? I Jornades d’Autosuficiència
On? Ca l’Afou (Vallbona d’Anoia)

Les Jornades d’autosuficiència on es tractaran principalment els següents temes:

  • Autogestió energètica.
  • Transport i energia per moure’ns
  • Fabricació ecològica (FabLab – Laboratori de Fabricació)
  • Reparacions i maquinària lliure
  • Ecologia emocional: gestió de conflictes, relacions humanes i comunitat

Per tal de preparar les Jornades és important que totes ens impliquem en estendre la xarxa de contactes amb persones, grups, col·lectius i comunitats que tinguin projectes relacionats amb aquests àmbits per tal que puguin assistir i compartir els coneixements de totes i cadascuna de les àrees, així com també persones que vulguin dinamitzar els espais d’oci creatiu (música, teatre, circ, documentals…) . Estem especialment interessades en que participin persones amb coneixements específics sobre les àrees proposades, i puguin realitzar tallers que serveixin per compartir el que saben.

Per anar seguint en la preparació, podem interaccionar i compartir informació al grup virtual de la xarxa social. On també podreu veure la informació generada en les anterior reunions i també les tasques que podem assumir per tal que aquestes Jornades siguin tot un èxit!
La següent reunió presencial serà el Dilluns 19 de març a les 17h a l’Infoespai pl. Sol 19-21 baixos (Gràcia, BCN), abans de l’Assemblea permanent que serà a les 19h al mateix lloc.

Prèviament a les Jornades ens trobarem a Ca l’Afou durant la setmana del 26 al 30 de març (dia encara per definir) per tal de continuar amb la coordinació de les activitats i de persones que hi participaran. El correu que s’ha creat per tal de rebre suggerències, gestionar els formularis i coordinar-nos es jornades(a)cooperativaintegral.cat

Com a cada Jornada assembleària de la CIC i en aquest cas de manera especial pel gran desplegament de logística que implicarà, per poder tenir una previsió de la gent que vindrà, us preguem que ompliu el formulari d’inscripció, que trobareu en aquest enllaç.¿Cuándo? 6-9 Abril
¿Qué? I Jornadas de Autosuficiencia
¿Dónde? Ca l’Afou (Vallbona d’Anoia)

Las Jornadas de autosuficiencia donde se tratarán principalmente los siguientes temas:

  • Autogestión energética.
  • Transporte y energía para movernos
  • Fabricación ecológica (FabLab – Laboratorio de Fabricación)
  • Reparaciones y maquinaria libre
  • Ecología emocional: gestión de conflictos, relaciones humanas y comunidad

Para preparar las Jornadas es importante que todas nos implicamos en extender la red de contactos con personas, grupos, colectivos y comunidades que tengan proyectos relacionados con estos ámbitos para que puedan asistir y compartir los conocimientos de todas y cada una de las áreas, así como también personas que quieran dinamizar los espacios de ocio creativo (música, teatro, circo, documentales …). Estamos especialmente interesados ​​en que participen personas con conocimientos específicos sobre las áreas propuestas, y puedan realizar talleres que sirvan para compartir lo que saben.

Para ir siguiendo en la preparación, podemos interaccionar y compartir información al grupo virtual de la red social. Donde también podrás ver la información generada en las anteriores reuniones y también las tareas que podemos asumir para que estas Jornadas sean todo un éxito!

La siguiente reunión presencial será el Lunes 19 de marzo a las 17h en el Infoespai pl. Sol 19-21 bajos (Gracia, BCN), antes de la Asamblea permanente que será a las 19h en el mismo lugar.

Previamente a las Jornadas nos encontraremos en Ca l’Afou durante la semana del 26 al 30 de marzo (día aún por definir) para continuar con la coordinación de las actividades y de personas que participarán. El correo que se ha creado para recibir sugerencias, gestionar los formularios y coordinarnos se jornadas(a)cooperativaintegral.cat
Como cada Jornada asamblearia de la CIC y en este caso de manera especial por el gran despliegue de logística que implicará, por favor, para poder tener una previsión de la gente que vendrá rellena el formulario de inscripción que encontraréis en este enlace.

Comments are closed.