Notícies Cooperatives

Welcome Sense Sostre Barcelona

 

Welcome Sense Sostre Barcelona

Una de les propostes sortides de la darrera Assemblea Informativa sobre l’estat de coses a Aurea Social, Centre Social Autogestionat que en la actualitat està en lluita amb el Banc de Santander-Popular, ha estat la presentació d’un projecte anomenat “Welcome Sense Sostre Barcelona”i que estarà gestionat per el grup de treball de l’Assemblea de El Poblet.

La dinamització del mateix serà coordinada per en Lagarder Danciu, activista llibertari,i que en l’actualitat es troba a Barcelona combinant la seva estada amb les presentacions del seu llibre “Sin Techo” a la península ibèrica.

El projecte consisteix a grans trets en la oferta d’un espai autogestionat per les mateixes persones sense sostre que començara a donar servei a partir de primers de novembre al carrer Sardenya 263, a la primera planta del centre social. Coincidirà amb l’època de l’any mes dura  climatològicament parlant,l’hivern.

Els detalls i protocols del mateix s’estan el.laborant per part d’aquest grup de treball i que es veuran ratificats per la pròpia assemblea d’afectades.En breu podrem oferir un ampli resum dels mateixos.

La Denúncia de la situació de les persones sense sostre a la ciutat de Barcelona es si cap mes important que mai en aquest moment de gentrificació i aburgesament de la ciutat  on els valors de la solidaritat i el suport mutu encara estan vius, malgrat tot.

 

 

 

 

One Comment

 1. Preciós.
  Preciós.
  I el lloc està molt bonic.
  Ha quedat bé.
  Admiro el coratge. Endavant.
  Amb estima.
  Paciència, va sortint l’amor.
  Admiració per seguir.
  Pim-pam! Pim-pam! Més endavant.