BioRegioEst / Notícies Cooperatives

Volem Comprar Aurea Social per 1 €

 

 

 

VOLEM COMPRAR AUREA SOCIAL PER 1€

En el darrer any, un dels Bancs mes poderosos d’Europa el Banc de Santander va fer una compra «simbòlica» del Banco Popular Espanyol per la xifra d’un Euro, es clar que aquesta operació era una estratègia de propaganda i de imatge per el SANTANDER per «rescatar» la falta de liquiditat del Popular. En aquell moment els 300.000 accionistes del Popular varen perdre la seva inversió.

Ara el Banc de Santander emparant-se en la figura d’un Banc inexistent ,el Popular, ens vol treure d’Aurea Social tot reclamant-nos uns lloguers que ni tan sols son seus…En un burro fax del passat mes de gener del 2018 ens advertia d’una xifra que era 100.000 euros mes del que ens reclama judicialment en la actualitat.

Mentre estem escrivint aquest comunicat probablement es celebrara el judici, si no el suspèn sa senyoria del jutjat de primera instància 49,contra la Xarxa Integral de Professionals i Usuàries, la titular del lloguer d’Aurea Social.

Els membres de l’Assemblea d’aquest espai, gestionat en l’actualitat per la Eco Xarxa El Poblet , assemblea local, hem decidit planta cara al Santander i començar una campanya per aconseguir la compra d’Aurea Social per 1 €. No entra en contradicció amb la campanya de crowdfunding que varem començar ja fa uns dies on volem aconseguir recursos monetaris per la col·lectivització de l’espai. https://www.gofundme.com/espai-obert-al-mon

Però no sols es tracta d’això. La compra simbòlica per 1 € d’Aurea Social requerirà de mes fons per assumir el passiu o els deutes de la citada operació, en cas de que el banc s’avingui a negociar amb nosaltres.

Si no ho fa,no pensem regalar-li l’espai i tenim algunes estratègies que evidentment no revelarem de forma pública per allò de l’efecte sorpresa…

Aurea Social ha estat durant 7 anys un espai lliure obert al mon i volem que ho continuí sent per desenvolupar projectes de protecció a l’auto-ocupació , la salut i cura de les persones i de l’educació i formació lliures i autogestionàries.

També tenim l’objectiu de col·lectivitzar terres per generar comunitats lliures i autònomes. No desvelarem on i com però ho tenim a punt, en quan pugui esser realitat ho sabreu totes.

Us demanen solidaritat, recolzament, finançament i si podeu o coneixeu gent o grups que puguin fer costat a aquest projecte autogestionari que no vol dependre ni de l’estat en cap de les seves formes ni de cap grup de pressió o formació política, us ho agrairem de tot cor.

Gràcies a totes per llegir aquestes ratlles i també Gràcies a aquelles que desitgen el nostre fracàs, ens dona molta força saber que no agradem a tothom.

Unió, Acció i Autogestió

Aurea Social/Assemblea El Poblet / Eco Xarxa El Poblet

Confederació Integral Catalana ,Bio Regió Est

Comments are closed.