Notícies Cooperatives / Revolució Integral

Visita de La Fundació Catalunya Voluntària a l’Espai el Poblet

El darrer dijous dia 4 d’abril varem rebre la visita de la Fundació Catalunya Voluntària a l’Espai del Poblet (Aurea Social ).

La FCV promou activament el voluntariat i l’educació no formal com a eines per a millorar la societat, oportunitat per desenvolupar competències clau i com a mitjà per esdevenir ciutadans més actius, autònoms i responsables.

A més, col·labora activament amb altres entitats no lucratives, amb xarxes, persones i institucions que promouen iniciatives innovadores de desenvolupament humà, social i econòmic, tant a nivell local, regional com internacional.

La FCV ofereix informació i formació, organitza campanyes, jornades, tallers i iniciatives enfocades a la promoció i el reconeixement social del voluntariat, la cultura de la pau, l’educació no formal i l’aprenentatge intercultural.

En Aquesta línia , la seva visita a l’espai va estar complementada amb una xerrada de l’activista i músic Joan Solana, dinamitzador de la Eco Xarxa El Poblet.

En la mateixa es varen comentar aspectes relacionats amb les alternatives al sistema capitalista i als valors que aquest pretén imposar en la nostra societat,les voluntàries assistents que provenien de diversos indrets de la anomenada Europa de l’Est varen aportar preguntes i molta curiositat per conèixer els valors autogestionaris i cooperatius de les nostres xarxes.

Desitgem que les nostres experiències i vivències els serveixin de reflexió i també aportin humilment un granet de sorra a la seva formació personal i col·lectiva.

 

Comments are closed.