Actualitat

Vençudxs

Vençudxs, la memòria de les nostres lluites

El próxim dijous 6 de juny a les 19h, DateCuenta ens presentarà el seu projecte  Vencidxs, a poc temps d’estrenar el documental, i per promocionar el mecenatge col·lectiu perquè puguin treure a la llum una obra amb els cent testimonis.

En aquesta presentació tindrem el privilegi de comptar amb la participació de dos dels 107 protagonistas: Joaquina Dorado, secretària de les col · lectivitzacions de la indústria fustera a Barcelona i enllaç de guerrillers com el Quico Sabaté. I Manuel Tejero, guerriller i pres polític.

Què és Vencidxs-Vençudxs?

Molt més que un projecte de memòria històrica, per primera vegada són els protagonistes els que filen i qüestionen la pròpia història-una història encara completament tabú-assumint els propis errors, posicionant-se sobre els problemes actuals, les propostes de vida alternatives i la condició humana en general. La història d’aquests 107 anónimxs-que no es coneixen entre ells però que des de diferents llocs van narrant les seves experiències-construeix una història completament coherent que amb total seguretat serà un referent per a les generacions joves actuals, aquelles que volen prendre el testimoni de les lluites socials dutes a terme a la II República i en la resistència antifranquista. Aporta i difon

Us hi esperem!

Tags: , , ,

2 Comments

  1. Preciosa y necesaria iniciativa.

  2. programme de nutrition pour prise de masse seche