Notícies Cooperatives

Trobarem a faltar el teu somriure…Oriol…

 

Sou benvinguts passeu, passeu, de les tristors en farem fum, que casa meva es casa vostra, si es que hi ha cases d’algú.

Amb la melodia del mundial Sisa, ens varem trobar totes les personetes que varem assistir al comiat del company Oriol de Ca l’Antich, forner, escalador, pagès, artista del somriure i soci  d’El Poblet (Cooperativa Integral).

Malauradament la reunió es va produir per la mort sobtada, en accident de tractor, del nostre soci i amic el passat dia 4 de juliol.

En un marc de Fotografies, diapositives i una preciosa alzina que desprès varem saber que era per plantar en memòria del company per tenir un testimoni directe del seu amor per la natura ens varem començar a aplegar totes les persones que varem anar arribant.

L’ambient del pavelló del casal municipal del Figaró va aplegar a moltíssima gent del seu entorn i de la localitat vallesana. En primer lloc va tenir l’al·locució d’en Marc, que va fer el que va poder per no defallir en la dura tasca de compartir tot allò que portava dins. El seu amic, soci i germà com el mateix es va definir ens va fer una retrospectiva de  com es varen conèixer i quines eren les coses que els havien unit durant tots els anys que portaven junts fen diferents projectes i vida.

El pare de l’Oriol va comunicar de forma molt pausada i calmada que sempre el portarien dins i que veien a l’Oriol en la mirada de totes les presents. La germana va llegir un comunicat de la companya del nostre soci amb força emotivitat que va provocar molta emoció i empatia en les assistentes, inclosa jo mateixa.

La veritat es que l’acte volia esser una festa de comiat, tal com deia el seu entorn mes proper li hagues agradat al propi Oriol.

Quan va començar a sonar un blues, aquest que escriu va donar per acabada la seva presencia per retre homenatge al nostre apreciat soci.

Des de aquí una abraçada a la seva família i amics .Bon viatge Company !!!

 

Comments are closed.