Actualitat

Trobada Catalana 15M a Ca l'Afou 30, 31 d'Oct. i 1 de Nov.

TROBADA CATALANA 15-M. POBLES, VIL·LES I CIUTATS. TROBADA D’ASSEMBLEES, DE GRUPS DE TREBALL, DE PERSONES.
A CA L’AFOU (ANOIA) del 30 a l’1 novembre 2011
Introducció: Perquè ens volem reunir?
La situació actual on s’evidència més que mai el segrest del poder polític en mans dels sistema econòmic i en el moment en que el moviment 15m està generant projectes i creacions col·lectives reals, és oportú el retrobament de persones implicades i unides pels següents principis:
Formem part d’un moviment social, el nostre funcionament es horitzontal i assembleari, transparent i obert a la participació de qualsevol persona indignada amb la situació mundial actual a la que hem arribat per diferents causes, situació que ens desagrada i ens movilitza.
Ens aquest moment actual la multiplicitat d’assemblees i grups de  treball que estan actualment funcionant fan difícil la interrelació  fluïda i quotidiana entre tots, des de la multitud de pobles, vil·les i ciutats, que participem. Coordinar-nos fluidament és un dels principals reptes que tenim com a moviment a dia d’avui.
S’ha considerat la necessitat d’autoorganització a nivell territorial català, així com reflexionar les línies i estratègies d’actuació de cara al 20N i als mesos posteriors. El plantejament de com tractar aquests i d’altres objectius queda obert a la participació de les persones assistents.
Per això, des de l’assamblea de grups de treball i comissions del 15M a Barcelona realitzem la proposta d’organitzar una trobada d’àmbit català, per tal de poder-nos conèixer, compartir experiències i inquietuds i plantejar la organització d’accions conjuntes per encarar la magnitud dels esdeveniments que estan succeïnt, especialment pel que fa a la data del 20N, on la importància del que pot arribar a passar ens hauria de fer plantejar les possibilitats d’autoorganització.
On?
La  Trobada del moviment 15m tindria lloc durant els dies 30, 31 i 1 de  novembre, amb la jornada prèvia de preparació de l’espai el dia 29 de  novembre. El lloc de la trobada seria  Ca l’Afou, colònia  postindustrial, postcapitalista i autogestionada,  situada prop de  Vallbona d’Anoia, amb molt d’espai per poder garantir  l’allotjament de centenars de persones.
Com?
Estem conformant el cronograma de les activitats i temàtiques a tractar en aquestes Jornades Assambleàries
Per tal de construïr de manera col·lectiva els continguts a tractar durant la Trobada, és important que totes   les assemblees i grups de treball que tinguin propostes de temes a   debatre i compartir en aquests dies de trobada, facin arribar les propostes per diferents vies:
Grup de treball de n-1 amb el nom de Trobades Catalanes https://n-1.cc/pg/groups/846480/trobades-catalanes-15m/
Per apuntar-vos a la Jornada, us remeten un formulari d’inscripció per tal de poder fer una aproximació de les persones assistents: http://podem.cat/trobada15mcat

                                                                         ¡Toma la Campanya, Toma Castanya!

Tags: , , ,

Comments are closed.