Actualitat

Torna la campanya ‘La desobediència no hi cap a la presó’ amb CoopFunding

verkami_da4fd87825b8f7fbaab2d88f2fccbe6b

El passat 28 de febrer el Grup de suport a Enric Duran vam iniciar a Verkami el projecte: “La desobediència no hi cap a la presó. Protegim la Revolució Integral” amb l’objectiu de finançament de 17.313 euros. En una setmana s’havien compromés ja uns 3300 euros, però aquesta plataforma va tancar divendres 8 de març la campanya de cofinançament que hi estavem duent a terme per “no poder assumir un projecte d’aquestes característiques”

Davant d’això i gràcies al suport de CoopFunding ens satisfa anunciar que avui hem pogut tornar a iniciar el projecte!!

Què és Coopfunding?

COOPFUNDING – Plataforma de crowdfunding lliure i cooperativa
per promoure l’autofinançament de projectes cooperatius

Coopfunding és una plataforma de crowdfunding (cofinançament / micromecenatge web) i de visibilització de projectes cooperatius que neix amb l’objectiu de promoure l’autogestió facilitant als projectes l’acces al finançament col·lectiu.

Aquest projecte és impulsat des de CASX (Cooperativa d’Autofinançament Social en Xarxa) conjuntament amb la Cooperativa Integral Catalana(CIC).

La plataforma será una eina per donar a coneixer projectes cooperatius, una finestra on poder donar-se a coneixer i facilitar l’enxarxament i promoure l’autogestió.

En l’actualitat el projecte es troba en fase de desenvolupament.

Més info: Què és CoopFunding

La desobediència no hi cap a la presó, protegim la Revolució Integral

RESUM DEL PROJECTE

Aquesta és una iniciativa col·lectiva impulsada pel grup de suport a Enric Duran, en el marc de la Revolució Integral, per finançar una estructura organitzativa de protecció perquè cap persona desobedient no hagi d’anar mai a la presó.

L’Enric, ha manifestat, que no creu que el sistema judicial actual estigui legitimat per jutjar-lo.

Sosté que pot ser molt més recíproc amb la societat si està lliure que si el posen a la presó i ha escrit una carta oberta adreçada al tribunal i a l’acusació, en què manifesta que no acceptarà cap decisió en que no pugui participar, perquè creu en un métode de gestió dels conflictes en què totes les persones afectades puguin ser part de la decisió. Per aquest motiu ha anunciat, a través de la mateixa carta, que treballarà per presentar una proposta que beneficiï a tota la societat.

QUÈ VOLEM FER? OBJECTIUS

  • Donar suport a la creació d’una estructura organitzativa per protegir la integritat física de l’Enric Duran i d’altres activistes compromesos amb la transformació de la societat, la Revolució Integral i la llibertat d’expressió, que en un moment donat siguin perseguits per les estructures judicials i repressives de l’Estat i dels poders econòmics, i vulguin escollir l’opció de la desobediència.
  • Donar suport a la investigació i al desenvolupament d’estratègies integrals per garantir que cap més activista desobedient sigui perseguit i amenaçat d’anar a la presó. Una d’aquestes línies de treball és la d’aprofundir en alternatives al sistema judicial i al també fracassat model penal basat en l’empresonament, amb què es vol beneficiar, també, a diversos col·lectius socials que en un moment donat puguin veure’s afectats per mesures penitenciàries.
  • Fomentar la llibertat d’expressió a través de la difusió d’informació i contingut silenciat, que no s’estiguin fent públics per la pressió dels poders establerts. […]

Pots informar-te i participar a:

http://www.coopfunding.net

 

Tags:

Comments are closed.