Articles/Opinió / Ecologia / Procés polític

#T66JudiciMat La “Justicia” al Servei del Capital i la Repressió Policial

La Vostra Lluita l’heu fet nostre

Un mirall que cap Judici trencarà

 

Amb aquestes paraules, les companys de @Poble_Rebel twittejaven la notícia de la sentencia del JudiciMAT per la qual ha estat imposades en multes i indemnitzacions la quantitat de 30.594,38€ i fins a 9 mesos de presó per les encausades. Com no, el mosso Manuel Cordon Molina, ha quedat absolt.

Sembla que un cop mes, la anomenada “Justicia” esta al servei del capital i no de les persones. Es te en compte la llei que empara als poderosos i posa a la gent del poble en el disparador de la repressió política i econòmica. Es vol tapar la boca de les que lluitant ofegant-les amb multes astronòmiques i desproporcionades. Un espectacle al que darrerament ens estem habituant es la repressió de l’estat espanyol i els seus agents contra el nostre poble.

Però cal dir que  a  la anomenada per algunes la “nostra policia” no li tremola el pols quan es el moment de defendre els interessos de les classes dominants i les grans empreses. No es la primera vegada que les que lluitant son víctimes de la repressió del cos de Mossos d’Esquadra.

Alguna cosa haurà de canviar si no volen seguir sent  “esbirros” del poder i estar al servei del poble com pregonant algunes ments “benpensants”. Denunciem la repressió no tan sols de les forces “espanyoles” si no també la de la policia catalana, que es fefaent en el cas que ens ocupa i en d’altres com les concentracions per el Kurdistan que s’estan donant darrerament per els esdeveniments d’Afrin. En la repressió i control dels carrers reprimint als ciutadans que protestaven per la visita del Borbó. No Oblidem el cas de Juan Andres Benítez, en aquest cas amb resultat de mort i la posterior suavització de la sentencia contra els agents implicats.En aquest cas i d’altres la anomenada “Justícia” utilitza un doble raser que no s’arriba a entendre si no es perquè esta com diem  al servei del Capital i de La “Llei” no pas de de la  Igualtat ni de les llibertats.