Educació / Notícies Cooperatives

Solidaritzem-nos amb L’Albada: que el suport mutu els torni el que els han robat!!

Aquest passat dimarts dia 30 de desembre, durant les festes de Nadal, han entrat a robar a l’espai de L’Albada, l’associació cooperativista situada al Montseny que treballa per una educació viva, integral i respectuosa, així com per una maternopaternitat participativa, tot donant acompanyament, suport i eines a les famílies que s’hi acosten

Els lladres van aprofitar que en dates tan assenyalades no hi havia gaire presència a l’espai. A més de la trencadissa, es van emportar objectes de valor que havien costat força d’aconseguir durant aquests anys amb l’ajuda, l’amor i la voluntat de moltes persones.

S’han endut materials bàsics per al dia a dia de l’Albada, com les bateries que els donaven llum, la desbrossadora, els ordinadors…, eines indispensables per al bon funcionament de L’Albada.

Per això, s’ha iniciat un micomecenatge amb Coopfunding, amb el qual es pretén recuperar si no íntegrament, sí la major part de les pèrdues que els han ocasionat a l’espai.

Com podem ajudar L’Albada??

  • Una gran ajuda és fer una aportació econòmica a través de la campanya iniciada a Coopfunding, perquè així pugin substituir els materials que els han robat.
  • També, el nostre temps, si tenim coneixements d’ebenisteria, electricitat i/o obres, podeu anar al centre de manera voluntària a ajudar-los a millorar la seguretat de l’espai i les trencadisses que els han provocat.

Si és el vostre cas poseu-vos-hi en contacte a través del correu-e: albadaarbucies@gmail.com

És gràcies a la cooperació i al suport mutu que L’Albada és possible i sentim que ho continuarà sent.

+ informació sobre L’Albada:

 

Tags: , ,

Comments are closed.