Audiovisuals / Revolució Integral / Sense fronteres

Qui combat el terrorisme i què fa Occident? Solidaritat amb el poble kurd!

Des d’Azadî, plataforma de solidaritat amb el poble kurd, presenten aquest vídeo,amb subtítols en català i en castellà. Ajudeu-nos a difondre’l!

Avui dia a Turquia ser membre del moviment per l’alliberament del Kurdistan, ser-ne afí o simplement ser kurd són motiu de persecució.

A Turquia hi viuen al voltant de 20 milions de kurds que pateixen, des de fa cinquanta anys, la brutal repressió de l’Estat turc. La falta de llibertat d’expressió, la persecució de qualsevol tipus d’expressió de la cultura kurda o el setge militar constant a diferents poblacions de majoria kurda, són la cara invisible de la falsa democràcia que Erdogan està construint a Turquia.

El projecte sociopolític que el moviment kurd proposa per al Kurdistan nord, Turquia i l’Orient Mitjà és el Confederalisme Democràtic, un paradigma que consisteix en la lliure associació de municipis, comunes, assemblees populars, cooperatives, associacions de dones i que s’assenta sobre tres pilars: l’ecologia, la democràcia radical i l’alliberament de la dona.

Fitxa tècnica

Direcció, producció i muntatge: IVARDIA Produccions.
Guió: Azadî Plataforma i IVARDIA Produccions.
Edició digital: Coni Docolomasky.
So: Diego Pedragosa.

Hi participen

Sílvia Tomàs, Llibreria Aldarull, Col·lectiva’T, Alba Sotorra, IVARDIA Produccions, Sónia Moll, CUP, Xavi Sarrià, Cesk Freixas, Gatamaula, Lágrimas de Sangre, Can Tonal de Vallbona, EMBAT, Arran, Acció Llibertària de Sants i Azadî Plataforma.

Comments are closed.