Actualitat

Ens quedem al barri de Gràcia

Estimades companyes,

ens quedem al barri de Gràcia!!

Des de l’Oficina d’Habitatge de Gràcia, el Sindicat de Llogaters i Llogateres de Barcelona, el col·lectiu Gràcia cap a on Vas i el Moviment Popular de Gràcia, us volem convidar a participar d’una activitat i acció estratègica per la lluita contra l’expulsió de veïnes i veïns del barri de Gràcia i Camp d’en Grassot.

L’activitat que us proposem serà el dia 3 de febrer a les 10.30h a Plaça Revolució, i constarà de dues activitats:

Xocolatada popular i explicació de la feina dels col·lectius: us convidem a esmorzar xocolata i explicar-vos l’activitat que desenvolupem els tres col·lectius

Bustiada per fer difusió de fulls volants on expliquem la problemàtica de la compravenda especulativa de blocs sencers i l’expulsió dels llogaters.

L’objectiu d’aquesta activitat és fer arribar informació a tots els habitants que visquin en pisos de propietat vertical (on tot el bloc és d’un únic propietari) del barri sobre la problemàtica existent a la ciutat: és cada cop més una tendència creixent a especular amb els lloguers, bé augmentat els preus de forma abusiva, o bé procedint a buidar els pisos per revendre’ls a un preu més alt (maniobra sovint perpetuada pels anomenats fonts voltor). Volem, per tant, fer difusió d’aquesta problemàtica entre els potencials afectats, i convocar a aquells que se sentin interpel·lats a una assemblea per procedir a organitzar una resistència veïnal i llogatera contra la pressió a abandonar el barri.

Necessitem totes les vostres forces i mans! Com més siguem, podrem arribar a fer difusió a més blocs de pisos. Després de prendre xocolata, ens organitzarem per grups i zones, i repartirem els passavolants a les bústies dels edificis. Totes anirem equipades amb un xaleco groc (us agrairíem que si en teniu, en portéssiu), així com celo o material per penjar cartells.

Esperem poder comptar amb la vostra ajuda i difusió! També ens serà d’ajut si ens podeu confirmar la vostra assistència o absència.

Adjuntem un document excel perquè confirmeu assistència i puguem distribuir els grups de treball.

https://docs.google.com/ spreadsheets/d/1N1sYNCH_ PPDP0yctnIC7TWLXKdhDCEJeZtdz6v h-Ye0/edit?usp=sharing

Gràcies per ser-hi i fins aviat.

Tags: , ,

Comments are closed.