Publicacions / Sense fronteres

«Que Estranha Forma de Vida», un documental que parla de la CIC

A Que Estranha Forma de Vida, Pedro Serra viatja a tres comunitats ibèriques que han creat alternatives a la societat actual, entre les quals la Cooperativa Integral Catalana. Després d’exposicions en festivals nacionals i internacionals, el documental estarà en línia aquest pròxim 17 de gener.

«En els primers cinc minuts del documental —escriu Ana Maria Henriques per al digital de Público en portuguès—, arribem a Cabrum: arbres i males herbes, construccions antigues en pedra, molta aigua. Un espantaocells, un gat i algunes joguines perdudes vora un camí que ens ensenya que, al bell mig de la naturalesa, hi viuen adults i criatures, que es passegen sense roba en un dia d’estiu.»

Així s’inicia Que Estranha Forma de Vida, el documental dirigit per Pedro Serra i produït per ell mateix i Laura Pazo, que s’endinsa en la vida de tres comunitats sostenibles i autosuficients de la península Ibèrica: Cabrum i Tamera, a Portugal, i la Cooperativa Integral Catalana, des del feu d’AureaSocial a Barcelona. Després de ser exhibit en festivals nacionals i internacionals, es podrà veure en línia aquest mes de gener.

No us el perdeu! A partir del 17 de gener estigueu pendents de la seva xarxa social.

Tags: , , ,

Comments are closed.