Actualitat / Esdeveniments / Notícies Cooperatives

Programa d’activitats 15-17 M. Crida a la Revolució Integral

CARTEL PUERTAS ABIERTAS
Coincidint amb els postulats de la Revolució Integral i amb el primer aniversari de la publicació per a l’autogestió Rebel·leu-vos! i el quart aniversari de la publicació Podem!, us presentem la programació dels diferents esdeveniments que es portaran a terme durant aquest cap de setmana del 15 al 17 de març, a les cooperatives integrals, projectes autogestionats, nuclis d’autogestió local, ecoxarxes i, també, a les iniciatives autònomes afins als principis de la Crida a la Revolució Integral.
 L’objectiu d’aquesta acció coordinada és fer l’acollida a totes les persones que vulguin conèixer o fer directament el pas cap a un procés de construcció fora del capitalisme.
Esperem la vostra participació aquest cap de setmana a la iniciativa que us quedi mes a prop o la que més us vingui de gust, gràcies per compartir aquesta informació. Fem juntes la Revolució Integral!
Accions a Som Comunitat (Pla de l’Estany) Diumenge 17 de març, de 9.30 a 18h. Treballarem amb la “Comunicació No Violenta”, una forma de comunicar creada per Marshall B. Rosemberg, un nou llenguatge en el qual expressem les nostres necessitats de manera assertiva, i rebem les necessitats dels altres amb empatia.
Jornada per la Revolució Integral a Can Diògenes (La Bisbal d’Empordà)  Divendres 15 de març,‰ tot el dia a partir de les 11h. Vine a conèixer la Cooperativa Integral Catalana i explica’ns que fas tu per tal de fer realitat el canvi. Tindrem acollides, xerrades, calçotada i concert!
6a Fira de la Pita – Bajo Andarax (San José, Almería) Dissabte 16 de març d’11 a 16h. Mercat amb Moneda Social Complementària de la Comunitat d’Intercanvi del Baix Andarax
Asamblea Abierta Cooperativa Integral Granadina (Granada). Assemblea oberta per donar a conèixer el model de Cooperativa Integral.
Jornades Com sortir del capitalisme a Cuenca (Jábaga, Conca) Dissabte 16 de març. Nucli d’autogestió local de KuenKa; jornades per trobar-se les persones i projectes col·lectius de Conca amb la intenció de reflexionar conjuntament vies d’acció per aconseguir l’autogestió col·lectiva, podria ser la llavor d’una cooperativa integral conquense.
Suport a Enric Duran i Acollida a l’Ecoxarxa (Vilanova i la Geltrú, Garraf) Dissabte 16 de març a les 13h. Acte de suport a Enric Duran a Vilanova i la Geltrú. Acollida a l’Ecoxarxa del Garraf.
Jornades de portes obertes a AureaSocial – Espai obert a la Revolució Integral (Barcelona) Divendres 15, DIssabte 16 i Diumenge 17 de març Jornades d’informació i portes obertes a AureaSocial, durant el cap de setmana del 15 al 17 de març, amb l’objectiu de fer l’acollida a totes les persones que vulguin conèixer o fer directament el pas cap a un procés de construcció autogestionària fora del capitalisme. Esdeveniments diversos.
Posem lupa a la crisi a L’Albada (Arbúcies, La Selva) Divendres 15 i Dissabte 16 de març. L’Albada, Espai d’Educació Viva organitza i us convida a un cicle de xerrades que ens apropen als processos crítics que estem vivint, gràcies a personatges del món de l’economia, el fotoperiodisme, els camins alternatius, entre d’altres…
Primer festival d’agricultura lliure i economia solidària (Màlaga) Divendres 15 i Dissabte 16 de març. Festa d’aniversari de l’hort comunitari el Caminito i 2a fira d’economia solidaria de Màlaga. Parlarem sobre Revolució Integral i Cooperatives Integrals, directament vinculat a les monedes socials i a la voluntat d’autosuficiència en xarxa i, en concret, informarem i ens farem ressò del procés de desobediència d’Enric Duran.
Crida a la Revolución Integral de la Cooperativa Integral Aragonesa (Saragossa) Dissabte 16 de març. Durant el cap de setmana la CIAR informarà sobre la convocatòria per a generalitzar la desobediència i la crida a la Revolució Integral. Diversos actes i punts de concentració a Saragossa.
 Acollida al Nucli d’Autogestió Local d’Alcoi (Alcoi, Alacant) Divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17. Jornades d’acollida local al barri del Partidor integrades en les festes del mateix. Taules informatives sobre el NAL, xerrada sobre les cooperatives integrals, fòrum local per la Revolució Integral i mercat d’artesania local.
 Acollida a Calafou, colònia ecoindustrial postcapitalista (Vallbona d’Anoia, Anoia) Dissabte 16. Acollida i informació sobre el funcionament de la CIC per a entendre millor quines són actualment les iniciatives autònomes afins a la Revolució Integral.
Benvinguda i Acollida Atornallom Cooperativa Integral Valenciana (Benimaclet, València) Divendres 15 i dissabte 16. Acollida a la Cooperativa Integral Valenciana al CSO L’Horta amb difusió de la Revolució Integral, cafeta i cinefòrum.
Xerrada i informació sobre cooperativisme i Revolució Integral (Múrcia) Divendres 15 i diumenge 17. Xerrada de la Cooperativa Integral Murciana a l’Ítaca, divendres a les 20.30h. Diumenge, taula informativa al Garruchal de la Cooperativa integral murciana i l’associació Truekesintruko.
Primera jornada per la Revolució Integral (Oviedo) Dissabte 16. Al local Cambalachel celebrarem l’aniversari del Rebel·leu-vos!, farem presentació del projecte Integra Revolucio, de la campanya Remou els teus diners i de la campanya de Desobediència Fiscal 2013, donarem suport a Enric Duran i mostrarem les opcions i eines de la Cooperativa Integral Asturiana.
Jornada de portes obertes per presentar el projecte de l’Equitativa (Palamós, Baix Empordà). Dissabte 16. Jornada de portes obertes per presentar el projecte de l’Equitativa a Palamós. La revolució integral comença amb l’accio local! Espais a l’aire lliure per compartir idees, coneixements, energia, propòsits i..,. bon humor…

 

Tags:

Comments are closed.