Actualitat / Ecologia / Notícies Cooperatives

Primer Mercat Artesà de Pujarnol el 16 de desembre

Pujarnol

L’imponent llogarret de Pujarnol, al Pla de l’Estany.

 

Els companys i companyes de Som Comunitat, el projecte autònom d’iniciativa col·lectivitzada (PAIC) de la CIC a la Torre de Pujarnol, a cavall del Pla de l’Estany i la Garrotxa, organitzen, a iniciativa dels veïns de les valls de Rocacorba, per al diumenge 16 de desembre el Primer Mercat Artesà de Pujarnol, amb música en viu, fideuada popular, i ganes de compartir tot allò que fem amb les nostres mans i el que ens dóna la natura.

De les 11:00 a les 17:00 hores a la Torre de Pujarnol
Camí a Rocacorba km 6,5 – Porqueres, Girona
COM ARRIBAR-HI? (prem aquí)

Cistelleria, confeccions
Pa i pastissos
Ratafia, vi i cervesa
Fruita i hortalisses
Herbes i remeis
Mel, formatge, embotits
Conserves artesanes
Lots de festes i molt més!

Si vols participar amb la teva artesania, apunta’t-hi! Prem aqui.

Si cultives o fas algun producte artesanal pots apuntar-te per tenir una taula en aquest petit mercat. L’idea es que no sigui un mercat de revenda, sinò per compartir, intercanviar i vendre el que fem nosaltres mateixos/es.
També es poden portar articles que feu servir a casa per intercanviar, sempre que estiguin en bon estat (si no els intercanvies els has de portar amb tu de tornada).

No hi ha cap cost per taula ni d’entrada. Et demanem una aportació voluntària pels músics que es dediquen a animar la jornada. Ja veuriem el dia de la trobada quines idees i necessitats sorgeixen de cara a fer aquest mercat cada mes.

Sempre que sigui possible, porta aliments i materials de producció agroecològica (no cal certificat oficial) per tal de cuidar la nostra salut i la del planeta.

Us recomanem portar taula pròpia i resta d’equipament segons el temps que estigui previst.

Es podrà fer una aportació voluntària per als músics

Et pots apuntar al dinar: fideuà vegetal [5 euro/eco/intercanvi escrivint a som@riseup.net, o, en últim cas, al mercat durant el matí].


Tags: , ,

Comments are closed.