Jornada Assembleària

Preparem la «Revisió del sistema econòmic» de la CIC

Els pròxims 17 al 19 de juliol hi ha convocada la LVIII Jornada Assembleària de la Cooperativa Integral Catalana (CIC), que tindrà lloc al Mas Pujou (Garrotxa). Aquesta jornada estarà dedicada exclusivament a la Revisió del sistema econòmic de la cooperativa.

Per preparar aquesta Jornada, i atenent a la decisió de la darrera assemblea permanent, s’ha creat un pad (bloc col·laboratiu i compartit) perquè totes les persones associades que ho vulguin puguin fer aportacions i propostes sobre el tema del monogràfic —Revisió del sistema econòmic de la CIC— o, també, suggeriments pel que fa al format i organització de la pròpia Jornada.

El pad el trobareu en aquest vincle: https://cooperativaintegral.titanpad.com/44 (recordeu, quan hi entreu, de posar el vostre nom o nick [columna dreta, a dalt]).

La informació recollida es bolcarà a la pàgina de la xarxa social en una setmana per enviar la primera convocatòria de les JJAA a totes les persones sòcies de la CIC (https://cooperativa.ecoxarxes.cat/pages/view/280278/lviii-jornada-assemblearia-revisio-del-sistema-economic).

Recordem que amb les JJAA del passat mes de juny hem començat una reflexió profunda sobre els principis i objectius de la CIC, que s’allargarà en els mesos següents. Aquestes JJAA serviran precisament per reflexionar sobre el model econòmic que hem consensuat en aquests 5 anys de camí de la CIC i per arribar a una visió col·lectiva que pugui realitzar-se en la pràctica.

Gràcies per participar!

[A la fotografia, el Mas Pujou, on celebrarem aquesta jornada, a tocar del Fageda d’en Jordà.]

Tags: , ,

Comments are closed.