Participa

La Cooperativa Integral Catalana és un procés d’autogestió descentralitzat, divers i complex que construeix societat des de la base. Aquesta base són les persones, cadascuna de les quals tria el seu camí particular cap a l’autogestió.

El teu nivell d’implicació depèn de tu. Podràs estar entre les persones activistes a temps complet o entre les persones que hi col·laboren puntualment; treballant des d’una perspectiva més global o centrant les teves energies a fer realitat l’autogestió a nivell local.

Hi trobaràs projectes d’educació, salut o convivència; altres de caràcter productiu o que reuneixen diversos projectes en un de sol.

Segons les teves necessitats, capacitats i voluntat pots unir-te a algun d’aquests projectes o autoocupar-te i triar-ne més endavant un de propi.

Pots venir a les pròximes jornades assembleàries, a les assemblees bioregionals o a les globals —se succeeixen mensualment en diferents punts del territori català— i conèixer de primera mà el procés i les persones que ja participen a la CIC.