Actualitat

L’ecolonia de Ca Lafou en marxa + Campaments d’estiu + XIV Jornada Assembleària

Benvolgud@s!

Des de la Cooperativa Integral Catalana. Us fem arribar tres informacions importants i totes relacionades!

Resum en 2 línies: A partir del 26 de juliol: L’ecolonia Ca Lafou + Campaments d’estiu + Jornada assembleària. Inscripció a: http://www.podem.cat/form/catorzena-jornada-assemblearia-de-la-cic

En primer lloc: Ca l’afou, l’antiga colonia industrial a Vallbona d’Anoia (terme de Cabrera) ha iniciat el seu procés irreversible per a seva col·lectivització sota la futura propietat de la Cooperativa Integral Catalana.

En concret, hem realitzat un contracte de lloguer opció de compra, sobre la finca, que ens permetrà anar-la comprant amb mensualitats.

Es tracta de la finca que ja havíem anunciat fa mesos: 28 mil metres quadrats al servei dels moviments socials i de l’autogestió en el reciclatge, l’ecologia, les energies renovables, la informàtica, tot plegat en base a les nostres necessitats. .

Més de 30 habitatges disponibles sota funcionament cooperatiu. 8000 metres quadrats en naus industrials, tot un poble per a rehabilitar.

Aquí en podeu veure una foto panoràmica recent: http://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=4344

Es tracta d’un projecte autònom de la CIC, gestionat des d’ara autónomament per l’assemblea del projecte en base als principis cooperatius.

Info per contacte i referència:

web: http://ecolonia.cooperativaintegral.cat/

grup a internet:

https://cooperativa.ecoxarxes.cat/pg/groups/14716/colnia-ecoindustrial-postcapitalista/

correu e: calafou@cooperativaintegral.cat

Article de fa uns mesos amb més info: http://www.rebelion.org/noticia.php?id=124362

En segon lloc, la Cooperativa Integral Catalana (CIC), realitzarà aquest estiu uns campaments a ca l’afou.

L’objectiu principal del campament serà la de reactivar les comissions de treball, necessàries per al bon desenvolupament de la CIC. També serà un espai idoni per nouvingudes, on facilitarem l’acollida i la formació sobre la CIC i la implicació de noves participants actives. Aquest podrà ser també un espai de reflexió, formació i generació de projectes de futur pel moviment del 15-M. Finalment, un altre objectiu important serà donar suport a la rehabilitació i adequació de l’espai de ca l’afou, per omplir-lo d’activitat i de vida.

En tercer lloc, En el marc dels campaments es realitzarà a Ca l’afou, la 14a Jornada assembleària de la Cooperativa Integral Catalana, que serà una continuació dels temes tractats en l’anterior jornada assembleària, sobre millores en el model organitzatiu i económic. Podeu seguir aquesta convocatòria en el següent enllaç: https://cooperativa.ecoxarxes.cat/pg/pages/view/48849

En concret les dates de totes aquestes convocatòries seran les següents:

  • 26 de juliol al 29 de juliol, Jornades de treball comunitari per a adequar la infraestructura de l’espai i fer-la més segura (sense infants)
  • 30 al 31 de juliol: XIV Jornada assembleària (ja amb infants)
  • Des de l’1 d’agost: Campaments indefinits de la CIC (també amb nens i nenes). La data de finalització dels campaments la decidirem els propis participants en assemblea.

Per tot això cal que us inscriviu, si pot ser abans del 22 de juliol, a http://www.podem.cat/form/catorzena-jornada-assemblearia-de-la-cic

Podeu venir les dates que vulgueu i contribuir, ja sigui amb les vostres opinions, amb la feina física, les tasques per la CIC o tot alhora.

No hi ha límit de participants, si tens ganes de participar seràs ben rebuda.

juntes ho podem tot!!

Cooperativa Integral Catalana

http://cooperativa.ecoxarxes.cat

http://www.cooperativaintegral.cat

 

 

Comments are closed.