Revolució Integral

L’Art du Soleil en ruta per Alemanya

La caravana de L’Art du Soleil ha sortit aquest diumenge, 31 d’agost, en direcció a Alemanya, rumb a la IV Conferència Internacional del Decreixement on el pròxim 3 de setembre a les 11:00 h exposarà les bases de la Revolució Integral per obrir-ne el debat i la reflexió en el marc del decreixement.

El dia 4 de setembre, a les 11:00 h, tindrà lloc la xerrada sobre el Sistema Públic Cooperatiu Integral —on es faran conèixer les bases i funcionament del sistema que es desenvolupa des de la Cooperativa Integral Catalana—, i, seguidament, a les 14:30 h, es realitzarà la presentació de la caravana eco-lògica pedagògica L’Art du Soelil com a forma de vida nòmada, autogestionada i autosuficient.

artdusoleil_00

artdusoleil_01Les retransmissions les podreu veure i seguir a: http://leipzig.degrowth.org/de/livestream/

I des de Leipzig, la caravana es desplaçarà a Berlín on, amb la col·laboració de l’associació Soned, que treballa amb les relacions nord-sud i Playing for Change Occitania facilitarà el curs de capacitació per a la Revolució Integral en el marc de la Cooperativa Integral Catalana. El curs tindrà lloc entre els dies 10 i 14 de 10:00 h a 16:30 h al local de l’associació Soned.

I, per acabar la ruta, L’Art du Soleil passarà per París i assistirà a la Trobada sobre la transició dels comuns que tindrà lloc el 22 i 23 de setembre on, també, plantejarà col·laboracions amb la televisió lliure parisenca.

Tags: , ,

Comments are closed.