Articles/Opinió

“La Nova Normalitat”

Contra la Por Construïm Xarxa i Suport Mutu

Aquests son uns temps turbulents , no es que nosaltres creiem en el sistema, es clar que no, però quan les coses han passat sempre surten aquelles persones que diuen,nosaltres ja ho varem advertir, ja sabíem que passaria i altres afirmacions, unes carregades de veritat i d’altres d’oportunisme. Nosaltres som dels que portem tota la vida sense creure’ns massa o gens tot el que ve dels Mèdia.

Ara el discurs dominant es que la Pandèmia anomenada Covid-19 no te cura, que es la mes mortífera de les que hem viscut. Vagi per endavant el nostra respecte a totes les persones que d’una forma o un altra han mort per aquesta situació. Res mes lluny de la nostra intenció que fer servir morts per justificar idees. Preferim fer servir els vius i es per això que apostem per la vida, que apostem per superar el discurs de la Por, que ve com sempre dels de dalt , de l’elit que evidentment ja sabia el que podia o anava a passar i que ja estava preparada i que curiosament no fa masses anys ja feia conferències tot preveien un mal que ara es entre nosaltres. Però no teniu la sensació de que en certa manera, sempre ha estat aquí?. Es a dir, els Mèdia son les veus que de forma inexorable van repetint a tothom i tota hora que la ciència està cercant una cura, que la OMS diu això o allò, que no sortim de casa, que ens posem mascareta o guants, que fem el favor d’obeir. De que aquesta obediència s’acompleixi s’encarreguen els seus fidels servidors, els estats , sembla que es al inrevés, però no.

La OMS es propietat i està participada per la Big Pharma , per en Bill i Belinda Gates, dos “angelets” multimilionaris que vetllant per la nostra salut. Tant es així que els governs revestits d’un paternalisme autoritari i feixista es dediquen a perseguir a les veus dissidents. Ja no estem parlant d’una Pandèmia, estem parlant de Big Brother, de 1984, de un mon que si Orwell estès viu, s’adonaria de que el propi estalinisme soviètic, o el nazisme alemany estan sents superats per les anomenades democràcies occidentals si no aturem això. Encara no executen a ningú, es clar. Però ens dediquem a cerca solucions per la “Nova Normalitat” quan la suposada normalitat es els menys normal que es pugui arribar a concebre.

Un mon que no para de auto destruir-se per un afany de lucre i benefici d’una minoria alimentat per la cobdícia d’uns i la por d’altres, no pot anomenar-se normal.

Es molt bèstia que un país com Madagascar, tingui controlada la pandèmia amb un te d’artemisa i a Europa estem muntant el Nou Ordre Mundial.

En tot cas sabem que l’enemic es molt poderós i que si vol ens pot esclafar, però no tenim por , el que tenim son ganes de construir , d’estimar, de viure lliures i per això no ens queda mes remei que lluitar.

Ho volem fer de forma pacifica tot i sabem que el patrimoni de la violència el segueixen tenint els de sempre. Tot i saben que els Mèdia son els seus lacais, que tenen esbirros de tota mena i condició.

Condició humana es la Cooperació, el valors i la moral que ens donen força per seguir endavant i construir realitats que no abonin la “nova normalitat”, que no donen per bo, allò que sabem, per què ja ho hem vist i moltes, viscut abans. Volem exercir el nostre dret a viure d’una manera natural, potser no es aquesta la “normal”, però volem recuperar tot allò que ens ha estat pres i tampoc volem renunciar a defensar les nostres vides, la nostra salut de la forma que creiem mes acord a la nostra condició d’essers vius.

Per tot això i mes, volem seguir construint xarxes, grups de suport mutu, com en molts indrets del mon. En aquest dies la resposta a la Por ha estat i ha d’estar la nostra resiliència a superar el mes gran de tots els VIRUS , els sistema que ens ha portat fins aquí. Diguem prou al creixement desmesurat, diguem prou a agafar el cotxe per anar a buscar el pa, diguem prou a les comoditats absurdes que l’únic que fan es desconnectar-nos de la nostra essència humana. Prenem el sol, gaudim, aliment-nos be, prenguem les herbes i els complements alimentaris que ja sabem que poden ajudar-nos: Quercetina, Zinc, Vitamines C, D…. mengem cebes, alls, espinacs, kale, pomes….I els nostre sistema immunitari estarà ferm.

La Ciència en majúscules No es dogmàtica i respecte les opcions. La Ciència Oficialista, insulta a totes aquelles que perquè no tenen el que ells consideren preparació, discrepem de les seves receptes,vacunes i totes les seves armes de domesticació i de submissió.

Volem dir en Veu Alta que la nostre Salut va lligada a la nostra Llibertat i que cap d’aquestes es pot veure segrestada en nom de la Seguretat i del seu Ordre.

Formem part del 99% dels que estem patint les conseqüències de la gestió nefasta del planeta, però això no vol dir que no tinguem clar que podem donar-li la volta, seguir deixant la nostra llavor. Contra la Por, construïm xarxa i suport mutu.

Tags: , ,

Comments are closed.