Notícies Cooperatives

la Cooperativa Integral participa a la 23 Fira per la Terra 2018

 

 

 

La Cooperativa Integral a la 23 Fira per la Terra

   21 i 22 d’Abril a la Plaça Major de Nou Barris

Amb un Espai col·lectiu de 70 mts de paradetes

Es podrà comprar amb Moneda Social i Faircoin a les parades de la Cooperativa Integral

Com ja es habitual,la Cooperativa Integral Catalana,participara de la 23 edició de la Fira per la Terra que enguany es celebra a #NouBarris en compte del emplaçament clàssic del Passeig Lluís Companys. Es coneix que des de fa ja uns anys ençà, els conflictes entre l’Ajuntament de Barcelona i els organitzadors de la Fira per la Terra no ha baixat d’intensitat. Es degut fonamentalment a la postura extremadament “legalista” de la administració local a l’hora d’exigir llicències a totes i cada una de les parades i la aplicació “excessivament rigorosa” de les anomenades ordenances municipals en el marc festiu i reivindicatiu de la Fira per la Terra.

Aquest any, la Cooperativa Integral Catalana participara amb una zona de parades on s’acceptarà la moneda social i el faircoin en els intercanvis entre consumidores i productores i artesanes. Hi podreu trobar artesania , productes cosmètics naturals,refrescs i birres artesana, menjar vegetarià i vega, teràpies i també un espai informatiu de les Ecoxarxes, la Cooperativa Integral i Faircoop

La zona de uns 70 mts d’extensió esta organitzada per la Comissió de Comunicació de la BioRegioEst de la CIC am el suport de la Eco Xarxa del Poblet. Busqueu els nostres logos de #MonedaSocial i #Faircoin per ubicar les paradetes de la Cooperativa Integral Catalana.

Us hi esperem !!!

Comments are closed.