Actualitat / Economia comunal / Sense fronteres

La CIC presenta la moneda social a Astúries

El company Jordi Flores, especialista en monedes socials de la CIC, ha fet un seminari aquest passat divendres 27 de novembre al Curs de  Cooperativisme i Economia Social que ha organitzat l’Ajuntament de Bimeres (Principat d’Astúries) junt amb l’Asociación Asturiana para el Fomento de la Economía Social y Solidaria. Flores hi ha explicat el nostre model de cooperativa i moneda social.

El curs s’ha desenvolupa en el Centre Social de Martimporra  entre el 16 i el 27 de novembre, en el marc del Projecte ECOS a Bimenes, finançat per la FEMP i el INJUVE.

El company Jordi Flores en el transcurs de la presentació que va fer sobe moneda social i cooperativisme a BImeres.

El company Jordi Flores en el transcurs de la presentació que va fer sobe moneda social i cooperativisme a BImeres.

 

Tags: , ,

2 Comments

  1. Que no teniu cap relació amb Faircoop? https://fair.coop/ca/

    Ho dic pel seu projecte FairCoin que em sembla molt interessant..

    Salut

    • La Cooperativa Integral Catalana no promou explícitament Fair.coop, per bé que alguns activistes s’hi han implicat. Igualment, cal dir que les criptomonedes estrictament no poden ser definides com a «monedes socials». Faircoop és una idea d’Enric Duran (cofundador de la CIC) promoguda, també, per Michel Bauwens (P2P Foundation) i Amir Taaki (Dark Wallet), entre d’altres, que s’autoorganitza de forma descentralitzada a través d’Internet i fora dels límits i controls dels Estats-nació.