Actualitat / Assemblea Permanent / Jornada Assembleària / Notícies Cooperatives

La CIC engega el 2013 des de Can Biarlu

DSC_0011

Can Biarlu, a Querol (Alt Camp).

Més d’una seixantena de persones s’han reunit el cap de setmana de l’11 al 13 de gener d’aquest 2013 a Can Biarlu (Querol [Alt Camp]) per debatre i acordar a les XXX Jornades Assembleàries la proposta de la comissió de coordinació sobre les prioritats d’aquest any que comença.

Can Biarlu és un projecte d’un grup de joves, actualment 13, units pels mateixos principis, que intenten crear un espai on donar vida a les seves idees de transformació. Caminant junts des de la tardor de 2010 –es van conèixer a les jornades del moviment de Repoblació d’aquell mateix any–, es van aventurar a crear Can Biarlu. El gener de 2011 es començà amb la rehabilitació de la masia La Casanova (Querol) i la recuperació de les terres de cultiu abandonades, en una finca de més de 500 hectàrees de bosc, conreus (ametllers, vinya…) i aigua abundant.

Durant els dos dies i mig de les Jornades, el valent col·lectiu de Can Biarlu no solament ha compartit amb afecte i molt bon fer la masia amb tots els cooperativistes, sinó també la necessitat d’intercanviar experiències i fer camí junt per a la transformació que significa la revolució integral que promou la CIC. Gràcies, amigues i amics de Can Biarlu!

Podeu llegir els acords de l’Assemblea Permanent que va tenir lloc durant aquestes jornades, en aquest vincle.

Igualment, trobareu els importants acords presos en aquestes jornades en aquest vincle.

 

Tags:

Comments are closed.