Esdeveniments

JORNADES DE CONTRASALUT

Dissabte 13 de Març a les 12:00 i 18:00 a l’Espai Poblet C/ Sandenya 263, aprop de la Sagrada Familia.

12h: Diagnòsitcs, símptomes, causes, conseqüencies, virus, retribucions, mascaretes… ¿Ens diuen la veritat?. A càrrec de la Dra. María José Martinez Albarracín.

La Doctora Maria Jose Martínez Albarracín, Catedràtica en Processos Diagnòstics Clínics, ha estat des del començament una de les veus més clares i contundents en el nostre país sobre el frau, l’abús i la manipulació institucionals en la “crisi de l’COVID”. Actualment jubilada, dins de la seva llarga trajectòria professional ha estat professora de Bioquímica, Immunologia, i Tècniques Analítiques Instrumentals en el Cicle Superior de Formació Professional de “Laboratori Diagnòstic Clínic”.

18h: La qüestió de les vacunes. ¿Serveixen per alguna cosa? ¿I en especial les experimentals d’ARN missatger? ¿Quins efectes secundaris tenen o poden tenir? A càrrec del Dr. Enric Costa Vercher.

El Dr. Enric Costa Vercher és un metge de família amb més de 40 anys d’exercici de la medicina. És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València el 1979. Ben aviat va ser conscient del gran problema que representa la Iatrogènia mèdica (malalties produïdes pel propi sistema sanitari) en la pràctica de la medicina moderna. És autor de diversos llibres: “SIDA. Judici a un virus innocent” (1993); “Fills d’un déu terminal” (2001). Tots dos editats per Mandala i que ja no es troben. “Vacunes, una reflexió crítica” (Edicions i el 2014); “Iatrogènia. La medicina de la Bèstia” (Amazon, 2019). Passin i llegeixin. No té desperdici.

CONTRA LES AUTORITATS!! TAMBÉ LA SANITARIA!!

Us hi esperem!

Comments are closed.