Jornada Assembleària / Notícies Cooperatives

Jornada de formació de dinamitzadors de Cooperatives Integrals

24, 25, 26 abril 
Jornada de formació de dinamitzadores de Cooperatives Integrals
Centre de formació i acollida de la CIC Ca l’Estròlic (Girona)
Cada vegada són més les persones implicades en els processos de naixement i construcció de cooperatives integrals en entorns diversos.
Poder compartir experiències i diferents visions pot resultar-nos molt enriquidor per al procés col·lectiu. El procés de constitució i de dinamització és apassionant però en algunes ocasions pot resultar feixuc, especialment en els processos inicials on la implicació de les persones o les dificultats de gestió poden ocasionar alguns entrebancs. En aquest punt, la interacció per poder compartir experiències, situacions, dubtes i inquietuts és fonamental.
Durants aquests tres dies es generarà l’espai per a que totes aquelles persones, grups i col·lectius interessades en crear una cooperativa integral o aprofundir sobre diferents processos en la constitució d’aquesta, puguin trobar-se i interactuar, per poder aprendre de manera col·lectiva des dels diferents punts de vista i amb múltiples perspectives.
S’aprofundirà sobre diferents àmbits que conflueixen en el procés de la creació d’una cooperativa integral, a més de generar processos per tal d’aprofundir en aquelles àrees o situacions en que necessitem més suport.
Les àrees proposades són:
 • Legalitat, tràmits i processos burocràtics
 • Eines per a la generació de recursos comuns
 • Comunicació interna i treball descentralitzat
 • Processos assemblearis i presa de decisions
 • Comunicació cap enfora
 • Mapeig i documentació
Ca l’Estròlic està situat a Riudellots de la creu
Per tal de gestionar millor la logística dels tres dies t’agraïm que omplis aquest formulari
Us hi esperem!!

24, 25, 26 de abril

Jornada de formación de dinamizadoras de Cooperativas Integrales
Centro de formación y acogida de la CIC Ca l’Estròlic (Girona)
Cada vez son más las personas implicadas en los procesos de nacimiento y construcción de cooperativas integrales en entornos diversos.
Poder compartir experiencias y diferentes visiones puede resultarnos muy enriquecedor para el proceso colectivo. El proceso de constitución y de dinamización es apasionante pero en algunas ocasiones puede resultar pesado, especialmente en los procesos iniciales donde la implicación de las personas o las dificultades de gestión pueden ocasionar algunos problemas. En este punto, la interacción para poder compartir experiencias, situaciones, dudas e inquietudes es fundamental.
Durante estos tres días se generará el espacio para que todas aquellas personas, grupos y colectivos interesados ​​en crear una cooperativa integral o profundizar sobre diferentes procesos en la constitución de la misma, puedan encontrarse e interactuar, para poder aprender de manera colectiva desde los diferentes puntos de vista y con múltiples perspectivas.

Se profundizará sobre diferentes ámbitos que confluyen en el proceso de la creación de una cooperativa integral, además de generar procesos para profundizar en aquellas áreas o situaciones en que necesitamos más apoyo.

Las áreas propuestas son:

 • Legalidad, trámites y procesos burocráticos
 • Herramientas para la generación de recursos comunes
 • Comunicación interna y trabajo descentralizado
 • Procesos asamblearios y toma de decisiones
 • Comunicación hacia fuera
 • Mapeo y documentación

Ca l’Estròlic está situado en Riudellots de la Creu
Para gestionar mejor la logística de los tres días te agradecemos que rellenes este formulario.
Os esperamos!

9 Comments

 1. HOla amigos, he intentado entrar en el formulario para inscribirme en las jorandas de dinamización y no he podido…agradezco información y poder acceder
  gracias, besos desde cantabria

 2. A mi me pasa igual que a Marianella. El enlace me lleva a un formulario para inscribirme en las Jornadas para la autosuficiencia, no en las Jornadas de formación de dinamizadores. Hay alguna otra manera de inscribirse? Gracias!!!

 3. Buenas!
  teníais razon, ahora hemos corregido el enlace para que vaya al correcto que es para las jornadas de formación y el encuentro de cooperativas integrales:

  https://intern.cooperativaintegral.cat/ca/form/encuentro-cooperativas-integrales

 4. Hola, l’altre dia vaig omplir el formulari de la trobada i el del curs de formació de dinamitzadors de CI, i no sé si haurà anat bé. Viatjo des de Mallorca i no podré dur tenda de campanya. com que sé, que els llocs per dormir a cobert són limitats, pas pena de quedarme fora. Em podrieu confirmar si vos ha arribat la meva inscripció? Gràcies i fins aviat.

 5. Inscripció rebuda Ana!

 6. Hola, ¿todavía podemos inscribirnos en las Jornadas?
  ¿Hay algún medio de transporte desde Barcelona hasta el lugar de las Jornadas?vamos desde Granada y estamos buscando la manera de llegar hasta Ca l’Estròlic antes de rellenar el formulario…¡espero que todavía estemos a tiempo!
  Gracias