Jornada Assembleària

Iniciem 2015 planificant l’any col·lectivament amb les eines de construcció massiva

Per tercer any consecutiu, l’assemblea de la Cooperativa Integral Catalana (CIC) ha aprovat la planificació anual, juntament amb el nou pressupost, després d’un intens treball col·laboratiu de diverses setmanes, que ha culminat el cap de setmana del 23 al 25 de gener a AureaSocial (Barcelona).

[wzslider autoplay=”true” interval=”2000″ height=”650″]

A les Jornades Assembleàries que han tingut lloc durant aquests tres dies, hi han participat desenes de persones, tant les implicades en les diferents comissions i oficines, com cooperativistes i nouvingudes.

Per primer cop, aquesta planificació s’ha dinamitzat fent ús de les eines de construcció massiva, eines amb les quals ens comencem a familiaritzar per poder definir objectius, planificar, dur a terme i avaluar els projectes plantejats. D’aquesta manera, hem debatut i prioritzat les desenes de propostes fetes des de les diferents comissions per avançar en la seva implementació durant els pròxims mesos.

Si el sistema dominant disposa d’armes de destrucció massiva per degradar i acabar amb la vida dels éssers humans, la CIC ha de disposar d’eines de construcció massiva per a l’autoorganització i aconseguir crear un sistema alternatiu, sòlid i autogestionat.

Podeu veure el detall de les Jornades en aquests vincles:

Tags: , , ,

Comments are closed.