Esdeveniments / Habitatge

HabLab. Poètiques i polítiques de l’habitatge a Roig 21

Aquest article també està disponible en: Castellà Italià Anglès German

Print Friendly, PDF & Email

Des de l’Oficina d’Habitatge de Roig21, al número 21 del carrer de Roig, al Raval, ens proposen per a aquest divendres 6 de setembre, a les 19:30 h, «HabLab. Poètiques i polítiques de l’habitatge», una jornada d’acció i reflexió sobre l’acte i les maneres d’habitar, les formes amb què ho solíem fer o aquelles amb les quals ens agradaria poder-ho intentar. Es tracta d’una aproximació col·lectiva des de la política o la poètica, des del fet social o l’estètic, perquè s’obri un espai de debat i de trobada a l’entorn de les problemàtiques actuals de l’habitatge i les vies i utopies per a resoldre-les.

Roig 21 és una finca col·lectivitzada i gestionada en règin de cessió d’ús que ja fe més d’un any funciona al barri del Raval com a projecte de la Cooperativa Integral Catalana. Actualment, es mou en el procés de constituir una plataforma des d’on poder participar en el debat i la generació de propostes sobre les problemàtiques de l’habitatge.

Aquesta trobada del divendres 6 de setembre, que es farà al terrat de l’edifici, comptarà amb un grup d’artistes que intervindran a la finca, a més de diverses associacions i col·lectius del barri que compartiran les seves visions i experiències sobre l’habitatge i pel que fa a les propostes que es barallen sobre l’acual model immobiliari.

+ informació:

Vegeu el dossier d’aquesta intervenció: Dossier-Habitare.

 

Share Button

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE