Actualitat / Revolució Integral / Sense fronteres

Fins a l’abril: cicle de conferències sobre el Kurdistan

Des d’Azadí (Plataforma de solidaritat amb el poble kurd), una de les activitats que més acostumen a fer han estat les xerrades de difusió sobre la lluita del poble kurd. És un tipus d’activitat que consideren imprescindible i de gran importància per a informar de la situació i del procés revolucionari que estan duent a terme. 

És per això que han decidit organitzar un cicle de xerrades de quatre mesos, en els quals tractar d’aprofundir sobre temes concrets i mostrar la realitat de la lluita kurda des de tots els àmbits possibles, amb conferències dutes a terme per les pròpies persones del moviment kurd, ja que és molt més enriquidor donar veu precisament als directament implicats.

Les xerrades es duen a terme a la Nau 69 de Can Batllò (Constitució 19, cantonada Mossèn Amadeu Oller-Olzinelles, l costat de la parròquia de sant Medir).

Fins a les darreries de març, hi ha previstes les següents conferències:

Dijous, 9 de març, 18:00 h

El moviment d’alliberament de la dona al Kurdistan, a càrrec de Zilan Diyar, membre del comitè de Jineology i del moviment de dones kurdes.

Dissabte, 11 de març, 18:00 h (lloc a confirmar)

Jineology, la ciència de les dones, a càrrec de Zilan Diyar, membre del comitè de Jineology i del moviment de dones kurdes.

Dissabte, 18 de març, 18:00

La revolució de Rojava, una esperança d’alliberament en la foscor autoritària de l’Orient Mitjà, a càrrec d’Ercan Ayboga, kurd emmbre del Mesopotanian Ecology Movement i coautor de La revolució de Rojava.

Dijous, 23 de març, 18:00

Ecologia. El moviment kurd i la defensa de la naturalesa, a càrrec d’Ercan Ayboga, kurd emmbre del Mesopotanian Ecology Movement.

Les conferències del mes d’abril s’anunciaran ben aviat.

Tags: , , ,

Comments are closed.