Jornada Assembleària / Transport

Fabricació, transport i producció alimentària a la pròxima Jornada Assembleària

El pròxim cap de setmana del 21 al 23 de febrer tindrà lloc a Can Sanpere (Premià de Mar [Maresme]) la XLII Jornada Assembleària de la Cooperativa Integral Catalana (CIC).
Detalls d’última hora:
 • Dormir: es podrà dormir (sense matalassos, per tant caldrà portar màrfegues/esterilles) al mateix lloc on se celebren les jornades. Recordeu, doncs, de portar sac i flassades per al fred. Per a les persones amb necessitats especials comptarem, en diversos indrets de la vila, amb sis llits.
 • Cítrics: per a tothom qui en vulgui hi haurà la possibilitat d’adquirir a 1 unitat monetària per quilo taronges i mandarines molt bones.
Us recordem la importància de procedir a la vostra inscripció al més aviat possible.
Tot seguit us passem detall provisional del calendari d’aquestes jornades.
___________________________________________________________

XLII Jornada assembleària (Febrer 2014) – Fabricació, transport i producció alimentària

Logística

 • Dormir: Informar-vos de que l’espai no té habilitades zones per dormir i que és possible que hi assisteixin persones amb necessitats especials per les quals ESTEM BUSCANT SÒCIES I PERSONES AFÍNS PROPERES A LA ZONA DEL MARESME, QUE OFEREIXIN ALLOTJAMENT per tal d’assegurar-nos que totxs gaudim el confort que necessitem durant aquests dies. Esperem una resposta de les sòcies del Maresme, per tal que aquestes jornades assambleàries puguin esdevenir de la millor forma possible. Gràcies per la vostra col·laboració. Per contactar: jornades@cooperativaintegral.cat
 • Menjar: El col.lectiu de Terrassa pot assumir els dinars/sopars que no s’omplin amb col.lectius locals contactar amb alexandre@moviments.net
 • Cadires (es necessitaràn algunes més de les que tenen)
 • Mainada (hi han espais amplis i s’està coordinant l’acompanyament)
 • És important que en les jornades assamblearies hi hagi difusió a nivell local i es contacti amb col.lectius locals com -no a la nacional II-, o respecte l’estació de premià, o cooperativa gafarrons..
 • Es demana a Can san Pere si podem fer una presentació al inici de les jornades, que es can san pere, etc etc
 • Si es pot posar un Infopoint: una taula o un panell i algú al lloro (no tot el rato) però quan vegi abans d’entrar al recinte o sigui sota el porxo parquing per explicar a la gent local en que s’està treballant a les jornades, això es per quan fem grups de treball no començar a interrompre els grups
 • Portar matalassos

Àmbits de treball

1r Bloc:

1- Distribució, criteris i logística: Exemple de la Central d’Abastiment Catalana i com crear un xarxa de logística catalana.

2- Energies i combustibles alternatius pel transport: tecnologies com l’HHO, pantone, etc per sortir del petroli.

Presentació de Joan Carles del Vallès amb resultats de tecnologia HHO, motor hidrogen. Presentació d’un motor Pantone i d’una adaptació a gas combustible. Convidar a gent que treballa amb bateries elèctriques.L’objectiu d’aquest grup de treball serà parlar d’energies i combustibles alternatius per ajudar a la Xarxa CTIT a treballar en els prototipus i processos de fabricació, i començar a implementar aquest models de transport.

3- Accés al transport public gratuït:  generar eines que ens permetin accedir al transport públic de forma gratuïta. Crida especialment oberta a treballadores del metro, plataformes del No a la nacional II, peatges lliure, nopaguem, t11, memetro, etc. Del perquè d’un transport públic a l’acció.

Xerrada d’accés de transport public gratuït, perquè un transport públic gratuït i altres experiències com Passe Livre a Brasil, Aturats Francesos, Roma Aquinopaganideu. Conscienciació, i compartir experiències per elaborar manual. Treball amb la Part legal.Treball amb les caixa de resistència de transport lliure, buscar quines hi ha i sumar-nos, o si no copiar el model. Volem contactar amb CGT, treballadors del metro, Memetro, NoPaguem,Plataforma contra l’estació de premià, Plataforma no la nacional II, peatges lliures, T11.L’objectiu d’aquest treball en grup es crear una xarxa per l’accés public gratuït.

2n Bloc

4- Producció alimentària: propostes obertes d’obrador integral, i maquinària per la producció.

5- Xarxa posa-hi oli: L’ús de l’oli com a biocumbistible. L’exemple de la xarxa posa-hi oli

6- Xarxa CTIT: Ciència, Tècnica i Tecnologia: accés a primera matèries, aspectes jurídics i polítics, tallers, enginyeres, instal·ladors, i assembladors treballant des de la visió de la manufacturació lliure.

Objectiu del grup de treball que la xarxa, entre matèries primes: fusta, ferro, canyes, argila, reciclatge, plàstics… manufacturadors i tallers de productes acabats i/o productes intermedis, enginyers i dissenyadors, instal.ladors i assembladors, de la CIC i altres persones que treballin amb els mateixos valors respecte de la tecnologia i el hardware, open source manufactura lliure i condicions de treball dignes puguin eliminar les seves dificultats: econòmiques, recursos humans i/o tecnologia a l’hora d’assolir un projecte productiu i/o investigació. Treball com grup d’energia. Treballarem la part política de tecnologia amb els aspectes jurídics. Treball com prsentar una proposta metodològica a l’oficina de la xarxa CTIT. Quines eines i/o recursos necessitem a l’oficina XCTIT. Definirem les prioritats estratègiques 2014, objectius i calendari

 

CALENDARI

XLII Jornada assembleària – Fabricació, transport i producció alimentària Febrer 2014, Can San Pere, Premià de Mar

Divendres 21-01-2014:

18 a 19h: Presentació CIC i Can San Pere

19 a 21h: Presentació del monogràfic i realitzar grups de treball

21 a 23h: Sopar CSA Can San Pere

23 a 1h: Guateke i birreo tranquil

Dissabte 22-02-2014:

08:30 a 10h: Esmorzar

10 a 10:30h: Presentació (resum del dia anterior)

10:30 a 12h: Treball per grups:

 • Distribució, criteris i logística: Exemple de la Central d’Abastiment Catalana i com crear un xarxa de logística catalana.
 • Energies i combustibles alternatius pel transport: tecnologies com l’HHO, pantone, etc per sortir del petroli.
 • Accés al transport public gratuït:  generar eines que ens permetin accedir al transport públic de forma gratuïta. Crida especialment oberta a treballadores del metro, plataformes del No a la nacional II, peatges lliure, nopaguem, t11, memetro, etc. Del perquè d’un transport públic a l’acció.

12:15 a 13:45h: Treball per grups:

 • 4- Producció alimentària: propostes obertes d’obrador integral, i maquinària per la producció.
 • 5- Xarxa posa-hi oli: L’ús de l’oli com a biocumbistible. L’exemple de la xarxa posa-hi oli
 • 6- Xarxa CTIT: Ciència, Tècnica i Tecnologia: accés a primera matèries, aspectes jurídics i polítics, tallers, enginyeres, instal·ladors, i assembladors treballant des de la visió de la manufacturació lliure.

14 a 15:30h Dinar Col·lectiu Local Can San Pere

16 a 20h: Plenari monogràfic

19h Xerrada Anti-Fracking

21 a 22h: Sopar grup No a la MAT

23 a 2h Kafeta grup No a la MAT

Diumenge 23-02-2014:

9 a 10h Esmorzar

10:30 a 13:30h: Assemblea Permanent de la CIC

Ordre del dia obert: https://cooperativa.ecoxarxes.cat/assembly/view/247486

11h Espai d’acollida per les persones locals que volen conèixer la CIC.

14 a15h: Dinar Entitat Local Can San Pere

17h : Jam Session. Musica brasilenya amb Broda Nelson and the sweet sensations.
cartell_jornada_sanpere
Tags: ,

Comments are closed.