Revolució Integral

Enric Duran: «Un any després, ja estem més a prop de construir un procés just»

L’activista Enric Duran, va emetre un comunicat aquest dilluns 17 de febrer coincidint amb l’any ja passat des que el 12 de febrer del 2013 el van intentar portar davant d’un judici sense testimonis, sense temps de preparació i precondemnant l’argumentació de la defensa, tot i que no es van poder sortir amb la seva.

Des de llavors ja són més de 365 dies seguits a la clandestinitat, protegint des de la trinxera la llibertat que significa no haver d’estar sotmès als designis d’un Estat al qual mai no ha decidit pertànyer.

Des de la distància continua observant com la banca encara està intacta, mantenint els mateixos privilegis i pràctiques destructives per a la humanitat que el van impulsar a actuar fa anys i que els Estats no només continuen retallant drets socials, sinó, també, algunes de les llibertats individuals i civils més bàsiques.

Enric Duran troba que cada dia que passa es legitimen més tant les accions del passat com les iniciatives que es duen a terme en l’actualitat.

«Ara mateix —expressa en el comunicat— no canviaria per res aquella decisió de no presentar-me a judici fa un any.» Això li ha permès que des d’Internet, i sense interrupció, hagi pogut continuar participant plenament del procés històric i revolucionari de la Cooperativa Integral Catalana.

Llegiu el comunicat sencer des d’aquest vincle: http://enricduran.cat/un-any-despres-ja-estem-mes-a-prop-de-construir-un-proces-just/

justiciaCAT1

Tags:

Comments are closed.