Esdeveniments / Procés polític

Davant la Convocatòria de Vaga General del 8 de Novembre

Fem ressò de la convocatòria de Vaga proposada per la Intersindical CSC i trobem a faltar el procés de mobilització unitària que es va produir el passat 3 d’octubre, on fins i tot amb matisos i diferències, es va donar una col·laboració entre totes les forces sindicals catalanes, que considerem necessària, per l’èxit d’una acció tan important com un Vaga General.

Considerem que la situació actual a Catalunya és molt greu, que l’estat espanyol ha donat un salt endavant en la seva deriva reaccionària, accelerada des de fa massa temps, i que està posant les bases per a la normalització de l’autoritarisme i l’atac directe als drets civils i les llibertats. Aquesta normalització és inacceptable i ens afecta i afectarà a totes directament o indirectament.

Per tant, creiem que cal reflexionar al respecte i demanem a les sòcies de la Cooperativa Integral i als membres dels moviments socials afins, que si ho estimen convenient, participin en la convocatòria de la forma que creguin mes adient.

Des de la nostra posició de xarxa autogestionària, només podem demanar que hi hagi un acord de totes les forces revolucionàries, que podria assolir, a més del que es pretén amb aquesta convocatòria, la posta en llibertat de totes les preses polítiques que estan en mans de l’estat espanyol.

Reflexió Decisió Acció

Aturem la repressió!!! Defensem les Llibertats!!!

Revolució Integral

 

 

Tags: ,

Comments are closed.