Actualitat

Cosmic # 39 – Desobediència econòmica i construcció d’alternatives radicals al poder de l’Estat- amb Enric Duran

 Desobediència econòmica i construcció d’alternatives radicals al poder de l’Estat  – amb Enric Duran

Reproducció de l’Entrevista feta per la Camille Duran a l’Enric Duran a Cosmic
Cosmic és una nova xarxa d’influencer dedicada als agents de canvi que treballen amb problemes socials i mediambientals urgents.
Creant l’entorn i les experiències perquè passin moments còsmics. Ajudem als fabricants de canvis a fer-se recursos, a fer connexions significatives i a aprofitar al màxim el poder de l’univers.
www.becosmic.org
Instagram: @ cosmic.change

Hola,

Moltes preguntes intenses aquesta setmana, i un convidat controvertit, un greu risc de negació.

Siguem sincers: creiem realment que les estructures alternatives poden florir des del sistema existent, recolzades pels estats nació? Sembla que no volem acceptar la resposta a aquesta pregunta fonamental, perquè les conseqüències serien profundes.

També és molt més fàcil sortir i marxar als carrers per demanar respostes i accions als polítics i a les institucions financeres mateixes. Des del sistema mateix que és la causa principal del problema. Quan esperem que les respostes vinguin de fora, els ciutadans no ens haurem de fer gaire, simplement anem i marxem, després compartim a Facebook.

Aquesta conversa sens dubte us ajudarà a guanyar perspectiva, o bé us farà reconduir els vostres diners fiscals cap a iniciatives subterrànies, o bé us permetrà plantejar-vos altres opcions de desobediència que afebleixen el sistema existent alhora que reforçaran les cooperatives i les estructures socials a les quals cada vegada més gent contribueix. desenvolupament.

En aquest episodi estic parlant amb Enric Duran. Té tal desobediència que es troba a la fuga. Fa uns deu anys, va agafar 68 préstecs de 39 bancs sense cap intenció de pagar, i va utilitzar els diners per finançar el desenvolupament d’estructures alternatives que avui estan obrint el camí cap a una nova manera de conviure, fora del poder estatal i la sistema capitalista.

Parlem de desobediència econòmica, cripto monedes, valor compartit, governança, confederalisme democràtic i psicologia del coratge.

Si heu arribat a aquest punt del text, probablement esteu preparats per endinsar-vos en l’episodi i fomentar un procés de pensament profund que condueix a … l’acció?

Esperem els vostres pensaments,

 Des d’algun lloc del cosmos, ✨☄

Camille.

 

 

Comments are closed.