Educació / Notícies Cooperatives

Convivències per a adolescents del Grup de Joc Estiu 2015

El Grup de Joc, un dels dos col·lectius del projecte Convivències per a Adolescents de la Cooperativa Integral Catalana (CIC), realitzarà les convivències d’aquest estiu 2015 a la comarca del Lluçanès, al projecte Les Vinyes, a prop de Sant Martí d’Albars, entre el 24 i el 28 d’agost.

Les Vinyes és un projecte de granja autosuficient de 25 ha que segueix criteris de permacultura i agricultura biodinámica.

Ens allotjarem en tendes d’acampada i durant els 5 dies d’estada els adolescents que hi participin (joves entre 12 i 15 anys) podrán conèixer i implicar-se en les activitats i tasques que es desenvolupen quotidianament en aquest projecte, gaudir d’un entorn natural molt agradable (amb riu i frescor assegurada) i experimentar uns dies de convivencia amb un acompanyament respectuós i no directiu per part de persones adultes.

La previsió de despesa encara no està tancada però rondarà els 80-85 euros per adolescent. En aquest sentit, estem fent gestions perquè aquelles famílies sòcies de la CIC que ho desitgin puguin abonar una part de la despesa en moneda social o intercanvi de productes.

Preinscripció

Si hi teniu interès, podeu fer la preinscripció fins el dia 4 d’agost al formulari que trobareu a http://goo.gl/forms/2x99cJVMUs

Les persones que us preinscriviu rebreu en els propers dies tota la informació necessària per poder confirmar o no la vostra participació.

cartell DEFINITIU convivències grup joc estiu 2015

Tags: , , ,

Comments are closed.