Educació

Convivències d’adolescents a l’Albada del 26 al 30 d’agost

L’equip d’acompanyants del Projecte Adolescents de l’Oficina d’Educació de la Cooperativa Integral Catalana, que acull AureaSocial, ens convida a fer crèixer amb nosaltres una comunitat temporal autogestionada on els protagonistes són les persones adolescents.

On?
A l’Albada, Arbúcies (localització).
Quan?
Entre el dilluns 26 i el divendres 30 d’agost.
Qui?
Adolescents a partir dels 12 i acompanyants (inclou la possibilitat d’aquelles famílies que hi estiguin interessades)
Per què?
Reunir-nos, conversar, jugar, cuidar-nos i cuidar, compartir i crèixer (i un llarg etcètera).
Preu?
Fluctuarà segons les necessitats, les aportacions, l’autogesió i la presència dels adolescents, les famílies i els acompanyants.

Per començar a cocrear amb l’Albada, escriviu-los a convivencies@cooperativaintegral.cat i empleneu el formulari perquè puguin conèixer millor les vostres necessitats.

Es farà una trobada prèvia amb les famílies i adolescents a ÀureaSocial per parlar sobre el funcionament de les convivències. Ja us informaran d’una data que intentaran que vagi bé a la majoria. Comptar amb la vostra presència i decisió per organitzar millor les convivències és molt important per a tot el procés de creació.

Per a aquesta ocasió gaudirem de l’espai de l’Albada. L’Albada és un projecte d’educació que cedeix l’espai a canvi d’un intercanvi, que o bé es podrà realitzar durant la primera quinzena d’agost amb unes jornades de treball que es faran allà o bé durant les mateixes convivències. Consistirà a fer tasques de manteniment, adequació de l’entorn i dels espais, hort, etc.

Us convidem a fer difusió de les convivències i, també, que suggeriu propostes per finançar-les.

 

Tags:

Comments are closed.