Actualitat

Contra el Passaport Covid i el Feixisme Sanitari

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA PAGESA


Davant l’aposta del Comitè assessor de la Covid-19 i del govern de la Generalitat, per ampliar l’ús del passaport covid, des de l’Assemblea Pagesa denunciem que aquesta discriminació d’accés atempta contra drets fonamentals de les persones i ens manifestem contra l’aplicació del passaport COVID mesura que genera estigmatització, discriminació i segregació

Denunciem la composició esbiaixada d’aquest comitè que discrimina determinats perfils i coneixements en favor d’altres davant una problemàtica transdisciplinària com ho és la covid-19.

Demanem que s’estudiïn possibles conflictes d’interessos dels seus membres i s’aturi la deriva tecnocràtica que està agafant el sistema de presa de decisions.

El Consell d’Europa, en la seva resolució 2361/2021 establia que cal “assegurar que cap persona no sigui discriminada per no vacunar-se, sigui per causa de possibles riscos per a la salut o per no voler vacunar-se.” El Tribunal Superior de Justícia del País Basc ha publicat la seva decisió per a negar el passaport. El Tribunal Superior de Justícia d’Aragó (TSJA) considera que implantar el passaport covid en la Comunitat podria incórrer en un “vici d’inconstitucionalitat”. Ens preocupa que alguns jutges i fiscals tinguin més coneixement que l’esquerra d’aquest país.

Considerem molt perillós acceptar un món on calen certificats i permisos per poder viure i desenvolupar-se com a éssers humans. Volem que s’abordin mesures col·lectives per reforçar el sistema immunològic de forma natural, per exemple, però en canvi, veiem com l’única resposta de les administracions (que gestionen els fons destinats a salut pública) és fer-nos caminar cap a una vacunació obligatòria.

Si el que es vol és contenir la transmissió del virus, no té sentit instaurar el requisit de mostrar un passaport

de vacunació, quan el fet d’estar vacunat no evita la transmissió del virus com s’ha demostrat darrerament en nombrosos estudis i com demostren les dades d’infeccions, contràriament al que deia la propaganda per la vacunació inicialment. Exigim que els gestors públics parin de funcionar com a autòmats i que reflexionin abans d’instaurar mesures absurdes (a nivell de salut pública); que es parin a olorar el tuf de restriccions feixistes que estan a punt d’imposar-nos i pensin si volen ser-ne els/les responsables.

A la llum de les dades acumulades per grups d’edat, no té cap sentit la campanya per la vacunació d’infants que, empreses farmacèutiques i determinats epidemiòlegs amb presència mediàtica, estan promovent.

Pensem que s’està iniciant un procés d’assetjament com es va produir amb el jovent aquest mateix estiu i que cal aturar-lo.

En les mesures contra la covid, percebem un important biaix urbà cèntric i una absència total de plantejaments de futur, sobre com poblem aquest país per fer-lo menys vulnerable a crisis del sistema sanitari com aquesta.

També volem reclamar la fi del període d’excepcionalitat en els assajos i tractaments amb organismes modificats genèticament per la Covid, aprovat pel Parlament europeu el juliol de 2020, en ple estat de xoc , i que deslliura de responsabilitats als seus promotors.

Considerem que cal lluitar contra la censura i la manipulació de les dades perquè volem una informació contrastada i íntegra per tenir millor capacitat de decidir, perquè no volem deixar de decidir sobre el propi cos i sobre el manteniment de la nostra salut, així com sobre els tractaments als quals volem sotmetre’ns o no.

Volem debats oberts que no segueixin només el relat oficialista. Pensem que cal aixecar la veu i aturar els monopolis del coneixement i de la salut.
Veiem necessari obrir el debat i qüestionar les mesures que se’ns intenten imposar: hi ha línies vermelles que no volem creuar. Sortim als carrers!
Assemblea Pagesa, dimarts, 23 de novembre de 2021


.


.


.
Comments are closed.