Notícies Cooperatives

CASX participa a la Fira d’entitats i moviments socials d’Olot

El passat dissabte 29 de març i convidats per La Greda, la Cooperativa d’Autofinançament Social en Xarxa (CASX) va assistir a la 3a fira d’Entitats i Moviments Socials d’Olot com a cooperativa d’estalvi i finançament junt amb moltes altres organitzacions.

La Greda és una associació cultural de la Garrotxa que vol dinamitzar el teixit associatiu i promocionar l’autoorganització ciutadana, com a fonament per assegurar una societat amb persones lliures, responsables i solidàries.

Àngels, de CASX, va saber captivar l'atenció de grans i petits a la fira d'Olot.

Àngels, de CASX, va saber captivar l’atenció de grans i petits a la fira d’Olot.

CASX va poder compartir amb Oiko Crèdit i Fiare Girona l’espai destinat a les entitats de crèdit i també va estar amb moviments de la comarca com Argelaguer en Transició, la PAH d’Olot o el forn La Fogaina, que aportava el seu pa a la 12a Calçotada Popular que es va preparar coincidint amb aquesta diada i amb la 6a Mostra de productes agroecològics.

El forn La Fogaina és un projecte d’autoocupació familiar que ha finançat CASX des de fa més d’un any i que està duent a terme, com altre projectes de la Cooperativa Integral Catalana, una tasca de recuperació pel que fa a l’elaboració de pa a la manera tradicional, tal com expliquen al seu blog.

La  jornada festiva va comptar amb la participació de gegants, grallers i bastoners que van animar el mati i van fer més agradable la tasca de la gent de CASX per poder atendre les consultes i dubtes de les persones que s’interessaven per aquest projecte d’autofinançament cooperatiu.

Tags: ,

Comments are closed.