Cursos / Ecologia

BUTLLETI SETMANAL DE L’OBRADOR

Terrasseta per gaudir l’estiu, Grup de Consum Ecològic, Activitats per totes, Enviament de Productes, WebLAB

Hola aquí neix el primer d’una sèrie de butlletins informatius que volem anar enviant setmana a setmana per compartir amb vosaltres i obrir aquesta, la nostra petita comunitat, perquè pensem que com a part d’un tot és bonic obrir-se, comunicar, compartir per no perdre aquesta consciència. Per sort internet ens permet cada dia més ràpid avançar cap a aquest objectiu.

Avui posem tota la nostra il.lusió perquè aquest projecte funcioni i anem desenvolupant dia a dia eines que ens condueixin cap a l’autosuficiència, sabent que com més siguem més fàcil serà arribar a aquesta meta que ronda en la ment de tots i totes. Pel que apel.lem a la paciència col.lectiva si cometem errors, ja que aquests ens faran créixer junts.

Anem enredant un munt d’idees que anem creant i recreant a cada moment, entre d’altres:

Terrasseta de L’Obrador tardes divendres a diumenge
Estem condicionant un pati de pedra semicobert i un jardí al costat de la masia on pots venir a passar les tardes de divendres a diumenge i gaudir begudes i tapes fetes amb productes ecològics.
Visitan’s

Grup de consum ecològic i ecobortiga, alimentació natural a l’abast de tothom
Volem que l’alimentació natural estigui a l’abast de totes les persones. Cada setmana pots venir a buscar o rebre a casa teva una cistella totalment personalitzada de fruites, hortalisses, elaborats, begudes, cosmètica natural i més, directa dels productors.
Apunta’t

Activitats a l’hort i la natura passejos pel bosc, reconeixement d’espècies, hort biològic i recolecció de fruits
Els divendres i dissabtes pren contacte amb la natura, acompanya’ns en els nostres passejos per la muntanya, ajuda’ns a identificar espècies, recollir herbes i fruits silvestres o cuidar l’hort biològic.
Participa sense cost

Enviament a domicili ara arribem a casa teva
Ara tenim un acord amb una xarxa de paqueteria que ens ajudarà a optimitzar el transport dels nostres productes, reduir el consum de combustible i arribar a més llocs. Aquesta millora ens permetrà baixar substancialment els preus dels nostres productes i dedicar més temps a compartir amb tu el que fem.
Informa’t

Taller de tecnologies obertes WebLAB
A través de mini-xerrades, vídeos i tallers pràctics anem a aprendre i experimentar junts amb programari lliure, bioconstrucció, energies alternatives i cultiu natural. Fem servir l’enginy per cuidar millor el planeta. Creem utilitats per totes a la xarxa de xarxes: pàgines, escoles, xarxes socials, butlletins i eines de treball col·laboratiu.Cer
Cerca més informaciò aquí.

Y empezamos con las actividades…
Este sábado a partir de las 20h Jam Session en la Terrasseta de l’Obrador
Namastéerrasseta para disfrutar el verano, Grupo de Consumo Ecológico, Actividades para tod@s, Envío de productos, WebLAB

Hola aquí nace el primero de una serie de boletines informativos que queremos ir enviando semana a semana para compartir con vosotros y abrir esta, nuestra pequeña comunidad, porque pensamos que como parte de un todo es bonito abrirse, comunicar, compartir para no perder esta conciencia. Por suerte internet nos permite cada día más rápido avanzar hacia este objetivo.

Hoy ponemos toda nuestra ilusión para que este proyecto funcione y vamos desarrollando día a día herramientas que nos conduzcan hacia la autosuficiencia, sabiendo que cuantos más seamos más fácil será llegar a esa meta que ronda en la mente de todos y todas. Apelamos a la paciencia colectiva si cometemos errores, ya que estos nos harán crecer juntos.

Vamos enredando un montón de ideas que vamos creando y recreando en cada momento, entre otros:

La Terrasseta del Obrador tardes viernes a domingo
Estamos acondicionando un patio de piedra semicubierto y un jardín junto a la masía donde puedes venir a pasar las tardes de viernes a domingo y disfrutar bebidas y tapas hechas con productos ecológicos.
Visítanos
Grupo de consumo ecológico y ecotienda alimentación natural al alcance de todos
Queremos que la alimentación natural esté al alcance de todas las personas. Cada semana puedes venir a buscar o recibir en tu casa una cesta totalmente personalizada de frutas, hortalizas, elaborados, bebidas, cosmética natural y más, directa de los productores.
Apúntate

Actividades en el huerto y la naturaleza paseos por el bosque, reconocimiento de especies, huerto biológico y recolección de frutos
Los viernes y sábados toma contacto con la naturaleza, acompáñanos en nuestros paseos por la montaña, ayúdanos a identificar especies, recoger hierbas y frutos silvestres o cuidar el huerto biológico.
Participa sin costo

Envío a domicilio ahora llegamos a tu casa
Ahora tenemos un acuerdo con una red de paquetería que nos ayudará a optimizar el transporte de nuestros productos, reducir el consumo de combustible y llegar a más lugares. Esta mejora nos permitirá bajar sustancialmente los precios de nuestros productos y dedicar más tiempo a compartir contigo lo que hacemos.
Infórmate

Taller de tecnologías abiertas WebLab
A través de mini-charlas, vídeos y talleres prácticos vamos a aprender y experimentar juntos con software libre, bioconstrucción, energías alternativas y cultivo natural. Utilizamos el ingenio para cuidar mejor el planeta. Creamos utilidades por todas a la red de redes: páginas, escuelas, redes sociales, boletines y herramientas de trabajo colaborativo.
Buscar más información aquí.

Y empezamos con las actividades…
Este sábado a partir de las 20h Jam Session en la Terrasseta de l’Obrador
Namasté

Comments are closed.