Notícies Cooperatives

AureaSocial renova el web

Després de més d’un mes en línia, el nou web d’AureaSocial sembla haver superat la prova de navegació i usabilitat per part de la gent que s’hi ha acostat. Així que… ja  podem dir que AureaSocial té nou web!

Volem enxarxar-nos amb el barri, la ciutat…, amb tota la societat i obrir-nos al que succeeix al nostre voltant; per això, el nostre web adopta un format més periodístic.

A la portada s’hi ofereix una visió general, de conjunt, amb el més destacat i les últimes novetats, on ara hi tenen cabuda tot tipus de notícies que considerem rellevants, a més del que passa a AureaSocial.

portada

 Més organització…

Hem reorganitzat els continguts en blocs temàtics perquè pugueu consultar els nostres articles, esdeveniments, etc., d’una forma senzilla, tot incorporant a l’interior del web un menú lateral d’accés directe al bloc temàtic que seleccioneu: activitats, esdeveniments,  educació, salut, notícies, xarxes…, perquè pugueu veure en una sola pantalla el màxim d’entrades de cada categoria.

BLOGVISUAL

 A les barres laterals, també es recullen destacades les últimes publicacions de cada secció i, junt a cada un dels articles n’apareixen recomanats d’altres que tenen relació amb l’assumpte que estigueu consultant.

interior

 Hem separat els continguts dinàmics de la informació bàsica, simplificant-la i recollint-la al menú superior. Podreu accedir al calendari o les activitats i sales directament, mantenint les dades de contacte sempre a la vista, per poder-vos respondre ràpidament a qualsevol dubte o consulta.

Al peu del web, un slider de text us mantindrà informades a l’instant de les últimes publicacions.

 Més visual i social…

A més a més de ser més visual, ara el nou disseny incorpora la possibilitat de compartir els nostres articles a les xarxes socials amb un sol clic o veure els nostres tuits a temps real mentre es navega per la pàgina.

twitter-footer

Pròximament…

Aviat afegirem noves opcions i seccions, com un espai de debat, un aparador (que mostrarà la música, documentals, llibres, manuals, productes de la CIC, etc. que podreu trobar a AureaSocial) i posarem en marxa el tant esperat butlletí per mantenir-vos puntualment informats de les darreres novetats.

Estem desenvolupant una bona quantitat de petits detalls perquè la pàgina adquireixi tota la seva funcionalitat.

De moment, hem afegit, també, millores en l’edició interna per a facilitar la tasca de la Redacció, tot milllorant la implementació de les imatges per fer la pàgina més atractiva a qui la visiti, amb què es pot llegir ja des dels mòbils o tauletes en un format adaptat a aquests dispositius.

Encara queda molta feina per endavant perquè aquesta nova trajectòria afianci la seva forma, també per encaixar a la nova graella el contingut generat fins ara que, com veureu, és molt! De manera que, davant qualsevol qüestió que considereu que pot millorar-se o desenvolupar-se, o si voleu col·laborar amb nosaltres en aquest «work in progress» del web d’AureaSocial, podeu contactar amb: comunicacio@aureasocial.org.

Utilitzem una llicència Creative Commons 3.0, com en totes les pàgines creades per la Comissió de Comunicació de la Cooperativa Integral Catalana. Esperem que us sigui útil, de fàcil navegació i que compartiu amb tot el món aquella informació que considereu interessant.

Tags:

Comments are closed.