BioRegioEst / Col·lectivització / Notícies Cooperatives

Assemblea Informativa 14 de Setembre a les 18,30 h

Aurea Social Un Espai Autogestionat Menys ? …

Assemblea Informativa 14 Setembre

El proper dia 14 de Setembre al carrer Sardenya, 263 baixos a Aurea Social (El Poblet) Barcelona, es celebrarà l’assemblea informativa al respecte de la situació en la que es troba el centre social autogestionat Aurea Social.

Com moltes ja sabreu, el local de la Cooperativa Integral Catalana gestionat per l’Assemblea de la Bio Regió Est i de la Eco Xarxa El Poblet (Bcn) es troba sota l’amenaça de desnonament des de ja fa uns mesos.

El Banc Popular, comprat per un euro per el Banc de Santander, vol “recuperar” la seva propietat que va ser adquirida mitjançant subhasta resultant del procediment hipotecari contra l’empresa familiar que havia gestionat antigament aquest local.

La Cooperativa Integral Catalana, va fer un tracte amb la legitima propietària del mateix a l’any 2011, tracte que va estar acceptat per resolució judicial l’any  2014

En la actualitat, el nou propietari, Banc Popular ha tirat pel dret i sense ni tan sols voler negociar amb el “llogater” o ocupant de la finca reclama directament una quantitat de diners que l’Assemblea que gestiona el centre social ni pot ni vol assumir.

Com també sabreu fa uns mesos varem començar una campanya per col·lectivitzar aquest espai i aconseguir recursos econòmics per tal de fer front a una possible compra cooperativa del mateix. 

https://www.gofundme.com/espai-obert-al-mon

Malgrat les dificultats que això pugui portar, no volem “regalar” en cap cas aquest espai autogestionat al Banc Popular/Santander.

Per això convoquem aquesta Assemblea , per compartir amb les veïnes i entitats i persones del barri i d’altres centres autogestionats, estratègies i accions solidàries.

No podem Oblidar que el Banc Expropiat, Àgora Juan Andres, KaLaTrava i d’altres centres estan petin  la mateixa repressió financera del sistema.

Unió, Acció i Autogestió !!!

Assemblea Eco Xarxa El Poblet

Bio Regió Est -Cooperativa Integral Catalana

 

 

Comments are closed.