Actualitat

Actes en Homenatge a Pedro Alvarez -04-09-19

En el marc de la Campanya de la Plataforma de Pedro Álvarez el dia 4 d’octubre s’inaugura l’exposició sobre el seu cas, que ja des de fa 27 anys continua sense resoldre i ara entra en una etapa de molta pressió donat que la compta enrere del darrers 365 dies pel arxiu definitiu de la causa ja ha començat. L’exposició es pot visionar des de el 30 de setembre fins al 18 d’octubre ambdós inclosos.

Al Palau Alòs al carrer Sant Pere Mes Baix , 55 s’ubica aquesta exposició i a mes el mateix divendres  4 d’octubre  ales 19 h es farà un passi del documental “En la Ciudad Desnuda”, després d’aquest  està prevista una xerrada amb la intervenció de membres de “Familiares de Presos de Catalunya” “Las Kellys” i de la pròpia Plataforma Pedro Álvarez .

La setmana següent el divendres dia 11 d’octubre  es previst un concert de hip-hop, cantautors,rock, metal i punk al mateix Palau Alòs que començara sobre les 20 h amb la participació entre d’altres de La K i la B, Kike Ubieto,Mateolika,Juanito Piquete,Dilemia,Nihilum i Ultimo Rekurso…amb un abonament solidari de 3 euros a l’entrada.

Comments are closed.