Notícies Cooperatives

Acte Pro Welcome Sense Sostre Aurea Social

 

 

 

 

Una iniciativa de les voluntàries del projecte autogestionat Welcome Sense Sostre Barcelona a Aurea Social es la “Pelea de Gallos” un esdeveniment on seran protagonistes diverses veus que es presentaran de 17 a 19 h a la part davantera del Centre Social Autogestionat ubicat al carrer Sardenya 263.

Les possibles aportacions que sorgeixin de la participació del public aniran a parar a la caixa de resistència de l’alberg sense sostre que va començar a caminar el passat mes de novembre de 2018.

Welcome Sense Sostre Barcelona, es molt mes que un o dos espais a Barcelona, es una idea que volem estendre a tots els nivells possibles.

Tothom pot començar a compartir espais a centres socials, casals, esplais…i tot tipus de locals associatius per tal de minvar la situació negativa de moltes persones que estan en la necessitat de tenir un sostre al menys en les pitjors setmanes o mesos de l’any, l’hivern …

No es tracta de assistencialisme si no de fomentar que la gestió d’aquests espais es faci per les pròpies persones interessades i es pugui afrontar el fet de que l’assistència social a les persones sense sostre no es ni de bon tros suficient i que a mes es troba gestionada de manera privada per empreses que el que obtenen es un lucre o benefici  fruit de la seva gestió suposadament desinteressada per part de les administracions locals o de la generalitat.

L’ànim de Lucre no hauria d’esser la motivació de serveis anomenats socials.

No volem donar lliçons a ningú, simplement denunciar mitjançant la pràctica que aquesta realitat es pot superar amb l’auto-organització i l’autogestió.

Endavant a totes les iniciatives en aquest sentit.

Salut, Autogestió i Dret a Sostre

Welcome Sense Sostre Barcelona-Aurea Social

 

 

Comments are closed.