Actualitat / Educació / Esdeveniments / Notícies Cooperatives

A l’agost, escoleta zapatista a AureaSocial

EL TEMPS DEL SÍ

Del 12 al 16 d’agost de 2013, escoleta zapatista a Chiapas
Fem la nostra escoleta i connectem-nos amb els cargols zapatistes

*Es convoca a persones i col·lectius afins al zapatisme a participar en la reunió preparatòria de l’escoleta que tindrà lloc a AureaSocial el dia 21 de maig a les 19h.

Escuelita zapatistaEn el seu comunicat del 17 de setembre, el zapatisme ha fet arribar una crida a participar a l’escoleta zapatista que tindrà lloc a Chiapas entre el 12 i el 16 d’agost d’enguany. L’acció es realitzarà simultàniament als 5 cargols zapatistes i hi ha la intenció de promoure la seva extensió mes enllà de Chiapas.

Diversos col·lectius afins al zapatisme arreu del mon han rebut la invitació per participar en aquesta escoleta, però, com és obvi, no tothom podrà viatjar fins a Chiapas. Per aquesta qüestió i, també, amb la idea de promoure i reforçar processos d’autoorganització i d’autoformació (cadascú en el seu lloc), des de la CIC volem replicar l’esperit de l’escoleta aquí al nostre territori. Els zapatistes compartiran amb els col·lectius afins els quaderns i DVD per acompanyar la formació i sembla que es prepararan per fer connexions via videoconferència.

Partint d’aquesta proposta, volem que AureaSocial, centre autogestionat de la Cooperativa Integral Catalana (CIC) situat al centre de Barcelona, es converteixi durant la setmana del 12 al 16 d’aogost en un node de formació i una forma de connectar-nos amb els compas zapatistes.

Pròximament, doncs, informarem fil per randa de com es desenvoluparà aquesta escoleta. Estigueu-ne atents i atentes!

Tags: ,

Comments are closed.