Assemblea Bioregional / Economia comunal / Esdeveniments

9 d’abril. 1a Assemblea de la Bioregió Sud de la CIC a Pratdip

Aquest pròxim dissabte 9 d’abril tindrà lloc a Pratdip la 1a Assemblea General de la Bioregió Sud de la Cooperativa Integral Catalana (CIC). Aquesta magna trobada anirà acompanyada de VI Trobada d’Ecoxarxes de la Bioregió Sud i del II Mercat d’Intercanvi en aquesta població del Baix Camp.

La participació a tots els actes és lliure i oberta.

A la tarda (15:30 h – 20:00 h) se celebrarà la 1a Assemblea General de la CIC de la bioregió sud. Hi són especialment convocats tots les persones associades a la CIC registrades a la Bioregió Sud per decidir sobre les principals línies estratègiques i organitzatives en el nostre àmbit territorial. També, hi poden participar membres de les ecoxarxes i dels col·lectius afins al territori. [Vegeu la convocatòria i l’ordre del dia d’aquesta assemblea en aquest vincle.]

10h a 13:30h Mercat d’intercanvi a l’espai del pàrquing de darrere de l’Ajuntament. Porteu-hi tot allò que vulgueu intercanviar; allò que produïu o elaboreu, objectes de segona mà, llavors, serveis, tallers…

Si veniu al mercat o a dinar aporteu-hi una planta que plantarem en alguns espais del poble com a intercanvi per la cessió dels espais i dels materials.

13:30h a 15:30h Dinar popular. Plat de paella de verdures i conill del terme, pa, got de vi, aigua i infusió per 6 ecos. Qui vulgui aportar per a la paella en producte en comptes d’en moneda social que ho comuniqui al correu-e i en parlem.

Reserveu la teva taula per al mercat i el teuvostreplat de paella abans del 7 d’abril a labaumapratdip@gmail.com

Us hi esperem per continuar teixint xarxa.
Salut i bon intercanvi!

1ª Assemblea BIOCICSUD i IV Trobada ECOXARXES

Tags: , , , ,

Comments are closed.