Cursos / Esdeveniments

8-22 de juliol. Curs de disseny en Permacultura a Som Pujarnol

Del 8 al 22 de juliol, la comunitat de la CIC Som Pujarnol, a la Torre de Pujarnol (Pla de l’Estany), acollirà un Curs de Disseny en Permacultura de 95 hores reconegut internacionalment i amb reconeixement certificat. Aquest curs és organitzat per l’Institut de Permacultura i Agricultura Regenerativa Permafunk amb la col·laboració de PermaTerra, Cambium Permacultura en Formació i la Cooperativa Integral Catalana. És, doncs, un Intensiu de 14 dies amb dos dies sencers sobre Agricultura Regenerativa.

Els participants compartiran no només classes, sinó activitas, dinàmiques de grup, treballs de disseny en grup, presentacions, vídeos, xerrades, discussions, simulacions i a més faran plegats els àpats, cocreant llaços comunitaris i de col·laboració mútua.

Preus i descomptes

Per poder fer aquest curs cal una inscripció prèvia i un primer pagament de 150€ (s’accepta un 10% en moneda social per al total del curs).

Hi ha un súper descompte fins el 10 de Juny!!

  • 650€ abans del 10 de Juny
  • 675€ abans de l’últim dia de Juny
  • 700€ durant el mes de Juliol

Altres descomptes:

  • 100€ de descompte per portar a un familiar ( home/dona/fill/filla )
  • 50€ de descompte cada un, per ser un grup de 3 persones.
  • 70€ de descompte cada un, per ser un grup de més de 3 persones.

L’acampada lliure està inclosa al preu, però no els àpats.

Per tenir més informació (programa, logística, preu total, etc.) adreceu-vos a aquest vincle del Permafunk o bé contacte amb Cris al 686 792 039 o a l’adreça-e permaladru@gmail.com.

 

Tags: , ,

Comments are closed.