Economia comunal / Esdeveniments

4 de març. Es presenta el nou rebost de la Seu d’Urgell

Després de dos anys perseverant, gràcies a la constància del productor de la Central d’Abastiment Catalana (CAC), Josep Maria Colell, tot aglutinant les diferents realitats actuals a la Seu d’Urgell, la creació de l’Ateneu Alt Urgell http://www.ateneualturgell.cat/, el Grup de Consum Responsable LaFeixa i el Grup de consum i elaboradors de formatge de muntanya (Comunitat d’Argestues), diferents productores locals —Jeremy i Romain (verdura i ous ecològics), Àurea de Can Sona (Andorra) ous ecològics …—, el pròxim divendres 4 de març a les 19:00 h es farà la presentació del Rebost de La Seu d’Urgell al local de l’Ateneu.

S’hi parlarà del procés actual de descentralització de la Cooperativa Integral Catalana (CIC) i de la CAC, així com de la posada en funcionament del Gestor de Comandes local i les Llistes locals, per a la dinamització tant local com bioregional.

CAC

Tags: , ,

Comments are closed.