anarquisme / Esdeveniments / Premsa

30 Anys de Radio Bronka -Emissora Lliure

Aquest article també està disponible en: Castellà Italià Anglès German

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Des del 9 de Novembre s’esta celebrant els 30 anys de Radio Bronka, emissora Lliure i Llibertaria que des de 9 barris porta tot aquest temps sent un referent en la contra-informació i la difusió de la cultura llibertaria a Barcelona.

Actualment arriba a les comarques del Barcelonès, Vallès i Maresme, amb lo qual es pot dir que es una emissora d’àmbit metropolità a l’estil de Radio Klara de València. S’origina al 1987, moment en que Radio Pica va deixar d’emetre i el seu promotor va recolzar un projecte anomenat KRAK Radio, projecte llibertari que durant uns mesos va emetre des del soterrani de la CNT al carrer Llúria de Barcelona. Fins que va ésser tancat pels mossos d’esquadra.
Com elles mateixes afirmen: – En l’actualitat Radio Bronka és membre de la Coordinadora de Ràdios Lliures de Catalunya, juntament amb Radio PICA, radio Contrabanda FM, Radio RSK, Radio Línia IV i Radio Bala. Emissores que fan front comú per no ser silenciades, per arribar encara més lluny i perquè a aquesta història li quedin encara moltes pàgines per escriure.

Salut i Contrainformació!

Felicitats i Per Molts anys

Share Button

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE