Actualitat / Cursos / Esdeveniments / Notícies Cooperatives

28 de juliol. Taller de Kinesiologia Educativa a Ca l’Estrolic

No saps per què, de cop i volta, quan intentes expressar-te en públic et quedes tallat, o en blanc, o no et surten les paraules? Et costa concentrar-te quan llegeixes? Tens dificultats a l’hora d’aprendre coses noves?…

No t’hi amoïnis, el Centre d’Acollida i Formació de la CIC, a Ca l’Estrolic (Riudellots de la Creu) ofereix un taller on podràs aprendre, de forma fàcil i divertida, unes tècniques que t’ajudaran en les teves dificultats d’aprenentatge. Aquest taller s’adreça a persones de tota edat i es basa en el fet que «el moviment és la porta de l’aprenentatge».

El pròxim 28 de juliol tindrà lloc, en sessió de matí i tarda, el Taller de Kinesiologia Educativa (aprendre sense estrès), que impartirà Montserrat Escayola –mestra i experta en el tema–, al Centre d’Acollida i Formació de la CIC, a Ca l’Estrolic, a Riudellots de la Creu.

La Kinesiologia Educativa o Gimnàstica del Cervell (Brain Gym) és una tecnologia, basada en un seguit de senzills exercicis que ens permeten aconseguir estar al 100% de les nostres capacitats cerebrals i fer canvis positius en els nivells d’aprenentatge i en el comportament en general.

El Taller es desenvoluparà en sessions de matí i tarda (d’11:00 a 14:00 h i de 16:00 a 19:00 h, amb petites pauses/cafè i dinar inclòs, ofert pel Centre) i té un cost de 24 euros/ecos (12 euros/ecos sense el dinar). Trobareu totes les informacions pertinents en aquest vincle.

Per inscriure-us al Taller, fins al 25 de juliol, ho podeu fer en aquest altre vincle.

Us hi esperem!

Comments are closed.