Actualitat / Economia comunal / Revolució Integral

27 de setembre: FairCoop es presenta a EcoConcern

El pròxim dimarts, 27 de setembre, Ale Fernández i Juanito Piquete (membres del node català) impartitan, a les 19:30 a EcoConcern (carrer de Carders, 12, pral, Barcelona), una conferència col·loqui sobre «Faircoop: Autogestió i eines globals cooperatives».

Fair.coop és una cooperativa oberta d’àmbit global que s’autoorganitza a través d’Internet, fora dels límits i els controls dels Estats-nació. El seu objectiu és contribuir a fer possible la transició cap un nou món, reduint tant com sigui possible les desigualtats econòmiques i socials entre els éssers humans i al mateix temps contribuir a una nova riquesa global, accessible a tota la humanitat en forma de procomú.
logofaircoopvectorialok_pos_eng
La Fair.coop entén que la transformació cap a un sistema monetari més just és un element clau en el seu camí, per aquest motiu aposta per la faircoin com a criptomoneda en la qual basar les accions de redistribució de recursos i de construcció d’un nou sistema econòmic global.
Els membres del node català  ens explicaran com entrar a les oficines de canvi locals per accedir a faircoin sense passar pel  banc i el projecte de cooperativa europea com a eina d’autoocupació.
Tags: , , ,

Comments are closed.