Actualitat / Revolució Integral

24-30 d’octubre. Convocatòria anarquista internacional en solidaritat amb el poble kurd

A causa del brutal atac que la població de la regió de Rojava, la part més occidental del Kurdistan, està patint per part d’Estat Islàmic (ISIS, ISIL, EI o Daesh, en àrab), centenars de milers de persones han estat forçades a abandonar la seva llar per fugir dels genocides fonamentalistes.

L’Estat Islàmic està violant de forma massiva els més elementals drets humans. En nom de l’islam estan atacant grans àrees de l’Iraq i de Síria, dirigint-se a qualsevol grup religiós, a minories ètniques i a tots aquells que no combreguen amb la seva ideologia fonamentalista, manifestant una violència brutal. Decapitacions, execucions en massa, violacions, esclavisme i venda de dones i nenes, són les seves marques registrades. En el curs de la criminal campanya bèl·lica d’Estat Islàmic milers de civils han estat assassinats i segrestats, i més de 660.000 persones han fugit en un èxode massiu.

Ens volem solidaritzar amb la regió autònoma de Rojava i, especialment, amb els activistes del col·lectiu DAF (Devrimci Anarşist Faaliyet [Acció Anarquista Revolucionària]) tot manifestant el nostre rebuig als consolats i ambaixades de Turquia.

Per bé que entenem que la convocatòria no s’ha de limitar necessàriament a la concentració davant d’aquestes entitats, us oferim l’adreça de l’ambaixada a Madrid i del consolat a Barcelona, per manera que cadascú faci el que consideri a aquest efecte:

Madrid — Ambaixada de Turquia
Calle Rafael Calvo, 18, 2n A-B.
28010-Madrid.

Barcelona — Consolat General de Turquia
Passeig de Gràcia, 7, 1r.
08007-Barcelona.

convocatoria-anarquista-internacional-em-solidar-1

Tags: , ,

Comments are closed.