Actualitat / Economia comunal

21 de març. Jornada per a una economia de les persones a l’Empordà

Aquest pròxim dissabte 21 de març, a partir de dos quarts de deu del matí i durant tot el dia, tindrà lloc al CAT de Vilajuïga (carrer de Sant Sebastià, 39) la primera Jornada per a una economia solidària a l’Empordà (vegeu el cartell), que organitza la Xarxa d’Economia Solidària i Cooperativa de l’Empordà (XES) —constituïda el passat 17 de gener a Castelló dEmpúries.

Després de la benvinguda, tindrà lloc a les 10:00 h, la taula rodona «Una economia per a les persones», que comptarà amb la presència de Montse Boher. de la XES a l’Empordà, Teresa González, de l’Ecoxarxa Empordà i de la Cooperativa Integral Catalana (CIC), i Alberto Manchado, de l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú.

Després d’una pausa, els actes programats seguiran d’aquesta manera:

12:00 h Víde:o «Experiències econòmiques alternatives».
12:30 h Tallers:

  • Municipis pel Bé Comú: una economia local justa i sostenible.
  • Alberto Manchado (Economia del Bé Comú de Girona).
  • Cooperatives de consum a l’Alt Empordà.
  • Marcel Gutinell (Associació de cooperatives El Guaret).

14:00 h Dinar popular a càrrec de Som Comunitat, projecte de la CIC (Aportació en € o en moneda social (integralCES). Cal inscripció prèvia (empordacoop@gmail.com).

16:00 h Pam a pam: cartografiem l’economia solidària a l’Empordà. Ivan Miró (XES-La Ciutat Invisible).

18:00 h Arcadi Oliveres: «Per què ens cal una altra economia?».

Tags: , , ,

2 Comments

  1. Per apuntar-me a les jornades d’economia del 21 de març a Vilajuïga, que haig de fer? Encara no soc soci de la CIC pero potser en Abril-Maig ja hi sigi. Salut i gràcies!